Детоксикація для волосся Одеса
|
|
Брюнето4ка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Детоксикація для волосся Одеса
Шановні форумчани! Останнім часом все частіше трапляється інформація про процедуру Detox System від Philip Martin's, що позиціонується як засіб для відновлення і зміцнення волосся. Буду вдячна за ваші професійні коментарі та відгуки.
|
|
| |
banana | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я перепробувала безліч масок, втирань та інших засобів, але бажаного ефекту не було. Будучи в черговому пошуку рятівного рішення, натрапила на процедуру Detox System від Philip Martin's, спрямовану на відновлення і зміцнення волосся. Робила я її в салоні FAVORI.
|
|
| |
Leraа | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І я хочу залишити свій відгук! Адже завжди хочеться мати гарне, блискуче і по максимуму об'ємне волосся. Я, як і багато хто, перепробувала різні маски, втирання і багато іншого. Але, на жаль, результату не було. І ось, вкотре шукаючи засоби детоксикації волосся, я натрапила на цікаву процедуру під назвою Detox System від Philip Martin's. Робила я її в тому ж салоні FAVORI.
|
|
| |
Ankapulа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Розповім детальніше про саму процедуру: Приходьте з уже вимитою головою. На сухе волосся наносять протеїнову олію. Втирають її особливо ретельно в кінчики для максимального зволоження. ♀️ Наступний етап - нанесення рослинного коктейлю на корені волосся. Мета - очистити шкіру голови від жиру, олій, забруднень тощо, адже ми всі користуємося гелями, лаками, мусами тощо. Найприємніший етап, на мій погляд, - масаж голови. Роблять його 10 хвилин, щоб втерти склад у волосся і відлущити ороговілі частинки. ♂️ Далі голову обертають плівкою і надягають теплу шапочку. 20 хвилин ви "грієте" своє волоссячко. Потім голову миють два рази очищувальним шампунем із серії Detox. Завершальний етап - нанесення кондиціонера з масажем. Волосся сушать феном і роблять укладку.
|
|
| |
Керліель | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Що я можу сказати після Detox System від Philip Martin's.? Волосся стало набагато м'якшим, набуло природного вигляду. Минув уже місяць. Що стосується випадіння волосся, можу відзначити явний позитивний результат!
|
|
| |
gvozdika | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж робила Detox System від Philip Martin's у FAVORI! Хочу додати, що під час процедури відчувається приємний холодок, а після неї волосся не тільки має вигляд, а й пахне шалено!
|
|
| |
МMolli | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дівчата, а як записатися в салон FAVORI?
|
|
| |
Leraа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться за адресою: Велика Арнаутська 1. Телефон для запису: +380965172928
|
|
| |
IGESODA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Згодна! Detox System від Philip Martin's - це дійсно ефективний засіб! Волосся після нього чисте, сяюче, об'ємне!
|
|
| |
Ewta | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я теж робила у FAVORI! Ефект просто бомба!
|
|
| |
delin | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчатка, не роздумуйте! Detox System від Philip Martin's - це must-have для кожної!
|
|
| |
BaBaika | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Згодна! Моє волосся після нього ожило!
|
|
| |
Zolushka | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Детох System від Philip Martin's - це порятунок для всіх типів волосся!
|
|
| |