Послуга очищення волосся від токсинів Одеса
|
|
Kumiko | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуга очищення волосся від токсинів Одеса
Здраствуйте, мені порекомендували для відновлення росту волосся очистити шкіру голови від токсинів за допомогою "Detox System" від Philip Martin's. Хто-небудь уже пробував цю систему? Поділіться, будь ласка, своїми враженнями та результатами.
|
|
| |
Izanami | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, "Detox System" від PHILIP MARTIN'S справді найкращий комплекс для очищення шкіри голови від токсинів і накопичень із довкілля. Вона заспокоює запалену та чутливу шкіру голови, надає волоссю блиску, зволожує, живить і зміцнює його структуру. Я дуже задоволена результатами після використання "Detox System від Philip Martin's".
|
|
| |
Hoshi | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя шкіра голови стала помітно здоровішою після застосування "Detox System від Philip Martin's". Волосся стало більш блискучим і доглянутим.
|
|
| |
Haruko | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Згодна, це дійсно ефективний спосіб для будь-якого типу волосся.
|
|
| |
Chiyo | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж використовувала "Detox System від Philip Martin's" і залишилася задоволена. Волосся стало більш м'яким і слухняним.
|
|
| |
Etsu | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені також подобається, що ця процедура допомагає не тільки відновити волосся, а й очистити шкіру голови.
|
|
| |
Dai | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене були проблеми з лупою, і "Detox System" допоміг вирішити цю проблему. У салоні "FAVORI" роблять "Detox System від Philip Martin's". Це справді ефективний спосіб для волосся.
|
|
| |
Chikкa | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дякую за рекомендацію! Я теж хочу спробувати "Detox System від Philip Martin's".
|
|
| |
Akeno | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У якому салоні в Одесі можна зробити "Detox System від Philip Martin's"?
|
|
| |
Chiyo | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У салоні "Феворі" на Великій Арнаутській 1 ви можете пройти процедуру "Detox System від Philip Martin's". Їхній контактний телефон: 0965172928.
|
|
| |
Бунтарка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я робила "Detox System від Philip Martin's" у салоні "FAVORI". Результати вражають! Моє волосся стало більш здоровим і блискучим після цієї процедури.
|
|
| |
Golden_Lady | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я робила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI. Це дійсно ефективний, відновлювальний спосіб для будь-якого типу волосся.
|
|
| |
Kumiko | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за інформацію! Піду записуватися в салон.
|
|
| |