Салон FAVORI Одеса
|
|
Власова | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Салон FAVORI Одеса
Здрастуйте, дівчатка! Хто з вас відвідував салон краси FAVORI в Одесі? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом! Які процедури ви робили і які ваші враження?
|
|
| |
Зюганова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені дуже сподобався манікюр, який мені зробили в FAVORI. Професійний підхід і чудовий результат!
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я залишилася задоволена стрижкою і доглядом за волоссям у FAVORI. Професіонали своєї справи!
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я робила відновлення контурів овалу обличчя за допомогою маски GEN_X_SKIN від ERICSON LABORATOIRE в FAVORI. Результати перевершили всі очікування! Моє обличчя тепер, як у немовляти.
|
|
| |
Аеліта | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Згодна з попереднім відгуком! Ця маска справді дарує обличчю чудове відчуття і вигляд.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Послуга "Detox System від Philip Martin's" у FAVORI просто порятунок для волосся! Моє волосся стало ідеальним після цієї процедури.
|
|
| |
Барсукова | Повідомлення # 7 |
Сержант
| "Detox System від Philip Martin's" у FAVORI - це щось неймовірне! Він не тільки доглядає за волоссям, а й звільняє його від токсинів. Рекомендую всім!
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалося, як мені зробили макіяж у FAVORI. Дуже ретельний і стильний підхід!
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я вже давно є клієнтом салону FAVORI і завжди залишаюся задоволена якістю їхніх послуг. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Lawrence | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до салону FAVORI і де він знаходиться?
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Салон FAVORI розташований на Великій Арнаутській 1, контактний телефон 0965172928.
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Після того, як дізналася про FAVORI на цьому форумі, я вирішила відвідати його. І анітрохи не пошкодувала! Дуже задоволена!
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Після першого відвідування FAVORI я зрозуміла, що більше не хочу нікуди ходити! Тепер цей салон - мій єдиний вибір!
|
|
| |