FAVORI Одеса відгуки
|
|
МарахтанЄвгенія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| FAVORI Одеса відгуки
Вітаю всіх! Чи є серед вас ті, хто вже відвідував салон Феворі? Було б чудово почути ваші відгуки! Які послуги ви там отримували і які були ваші враження від них? Розкажіть, що вам особливо сподобалося!
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я постійно звертаюся до цього салону для фарбування та догляду за волоссям, і мені дуже подобається якість послуг тут.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я спробувала відновлення контурів овалу обличчя за допомогою маски GEN_X_SKIN від ERICSON LABORATOIRE. Дуже задоволена результатом, моя шкіра стала ніжною і шовковистою.
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Салон FAVORI - місце, де моє волосся перетворилося! Дивовижні майстри зробили мої локони сяючими і живими. Рекомендую всім, хто шукає ідеальний образ!
|
|
| |
ДіаНочкаЛя | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Манікюр у цьому салоні - просто мистецтво, особливо в японському стилі! Мої нігті мають бездоганний вигляд, і я почуваюся справжньою королевою. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
ІрмаЗум | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Стрижка, яку мені зробили в FAVORI - перевершила всі мої очікування! Майстри знають, як створити образ, який ідеально підходить моєму стилю. Без сумніву, рекомендую!
|
|
| |
Olga2000 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Візажисти в цьому салоні - на висоті! Вони перевернули мій образ, підкресливши мою природну красу. Дуже задоволена їхньою роботою!
|
|
| |
AmeliaОд | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Завдяки процедурам у цьому салоні, моя шкіра стала гладенькою і м'якою. Професійні косметологи знають, як підібрати догляд, який ідеально підходить моєму типу шкіри.
|
|
| |
Olivia20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я в захваті від результатів процедур у цьому салоні! Моє волосся стало більш здоровим, шкіра - більш доглянутою, а нігті - бездоганними. Велике спасибі майстрам і найкращі рекомендації!
|
|
| |
Jessica45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчанки, хто відвідує цей салон, дайте координати.
|
|
| |
ІрмаЗум | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон - 0965172928, знаходиться на Великій Арнаутській 1.
|
|
| |
EmilyМал | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Також можу підтвердити, тут працюють справжні професіонали, які роблять ваш образ неповторним. Раджу, впевнена не пошкодуєте.
|
|
| |
Lily7895 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Професійне обслуговування і привітний персонал створюють неповторну атмосферу, творять чудеса. Я б настійно рекомендувала його всім!
|
|
| |