FAVORI в Одесі відгуки
|
|
Emi78 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| FAVORI в Одесі відгуки
Вітаю всіх! Я хочу дізнатися, чи є тут хтось, хто вже відвідував салон Феворі? Було б чудово почути ваші враження! Які послуги ви там робили і їхній результат. Чи радите відвідувати цей салон?
|
|
| |
LucyК | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нині салони краси пропонують не тільки подовження, забарвлення, випрямлення, стрижку й укладку волосся, а й нарощування нігтів, акрилові нігті, манікюр, педикюр і фарбування нігтів. Я ось віднедавна зрозуміла, що волоссям треба опікуватися і довіряти його тільки професіоналам. Було таке, що кілька разів мені зіпсували моє волосся, тоді я ходила туди, де дешевше. Рік тому я зробила для себе відкриття і знайшла салон FAVORI і за рік я впевнилася, що в цьому салоні працюють тільки професіонали.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Тут працюють сертифіковані майстри з величезним досвідом, якщо хочете якось змінити зачіску, то краще звернутися в FAVORI, вони якраз-таки привели моє волосся в пристойний вигляд.
|
|
| |
Isla | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж відвідую салон FAVORI, завжди уважні співробітники, гарне обслуговування, але найбільше радує результат! Майстри взагалі розумнички!!!Дуже рада своєму вибору і всім раджу!
|
|
| |
Renata222 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, дійсно, салон краси FAVORI вразив мене своїм професіоналізмом! Стрижка, манікюр, педикюр - усе було зроблено на найвищому рівні. Я залишилася задоволена кожною послугою і без сумніву рекомендую!
|
|
| |
MiaДана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ніколи не думала, що такі ідеальні результати можливі! Догляд за шкірою, стрижка, оформлення брів - все було виконано з максимальною ретельністю і увагою до деталей. Цей салон став моїм особистим фаворитом, який я рекомендую всім своїм знайомим.
|
|
| |
Amelia_Ava | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мій перший похід у цей салон краси був воістину чарівним! Професійні фахівці створили унікальний стиль, який підкреслив мою природну красу. Я без вагань рекомендую цей салон усім, хто шукає ідеальне поєднання якості та комфорту.
|
|
| |
JessicaКУЛ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний сервіс, приємна атмосфера і, звичайно ж, чудові результати. Я залишилася в захваті від свого оновленого образу і з упевненістю рекомендую Фаворі всім своїм друзям і знайомим.
|
|
| |
Logan | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У цьому салоні краси працюють справжні майстри своєї справи! Стрижка, фарбування, макіяж - усі процедури перевершили мої очікування. Я залишилася задоволена кожною послугою і вже почала рекомендувати цей салон своїм близьким і колегам.
|
|
| |
Riley78 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Після відвідин цього салону краси я почуваюся справжньою красунею! Догляд за волоссям, макіяж, манікюр - усі процедури були виконані на найвищому рівні.
|
|
| |
75Lewis | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу відвідати салон Феворі, можете залишити координати.
|
|
| |
MiaДана | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактний телефон салону 0965172928, розташований він на Великій Арнаутській 1, записуйтеся, впевнена, ви не пошкодуєте.
|
|
| |
EthanNo | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Професійні майстри, затишна атмосфера і, звичайно ж, приголомшливі результати. Я залишилася в захваті від своїх відвідин і без вагань рекомендую цей салон усім, хто хоче по-справжньому розслабитися і побалувати себе якісними процедурами догляду.
|
|
| |