Відгуки салон краси FAVORI в Одесі
|
|
Іона | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки салон краси FAVORI в Одесі
Дівчата, хто звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я була в захваті від якості послуг у салоні FAVORI! Мені робили глибоке зволоження шкіри обличчя, і результат був просто приголомшливим. Шкіра стала більш пружною і сяючою!
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я робила в них депіляцію воском. Майстер був дуже професійним і уважним, а процедура пройшла безболісно й ефективно.
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мені дуже сподобалася процедура шугарингу в салоні FAVORI. Результат був тривалим і безболісним, а майстер працювала дуже акуратно.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я робила у них манікюр з покриттям гель-лаком. Результат просто ідеальний! Манікюр тримався без сколів і тріщин довго, а майстер була дуже уважною до деталей.
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У них чудові послуги з нарощування вій! Я робила об'ємне нарощування, і результат був просто приголомшливим. Вії мали природний і красивий вигляд.
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я пробувала процедуру ламінування брів у салоні FAVORI. Мої брови стали більш доглянутими і виразними, а результат тримався довго.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 8 |
Сержант
| У них чудові послуги з догляду за волоссям! Я робила фарбування і догляд за пошкодженим волоссям, і результат перевершив мої очікування. Волосся стало здоровим і блискучим!
|
|
| |
Віда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, а як можна записатися в цей салон?
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Контактний телефон салону 0965172928, він знаходиться на вулиці Велика Арнаутська 1. Просто зателефонуйте і запишіться на зручний для вас час!
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дякую за рекомендацію! Я теж звернулася в цей салон після прочитання відгуків тут, і мені дуже сподобалося обслуговування і якість послуг.
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний салон! Я пробувала у них процедуру пілінгу тіла, і результат просто приголомшливий! Шкіра стала гладкою і шовковистою.
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завдяки цьому форуму я звернулася в салон FAVORI і не можу не поділитися своїм враженням. Дуже рада, що знайшла таке чудове місце для краси та догляду за собою!
|
|
| |