Відгуки Фаворі в Одесі
|
|
Дженні | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Фаворі в Одесі
Дівчата, хто звертався до салону Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я була в захваті від мого візиту в салон FAVORI! Майстри там просто чарівники - моя стрижка і фарбування виглядають просто приголомшливо!
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене була процедура манікюру з покриттям гель-лаком, і я просто в захваті від результату! Мої нігті мають настільки гарний вигляд, що я не можу перестати на них дивитися.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я робила у них процедуру нарощування вій, і результат мене приємно здивував! Вії виглядають природно, але при цьому дуже ефектно.
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мені дуже сподобався масаж обличчя, який я робила в салоні. Після нього шкіра стала більш пружною і свіжою, а я почувалася просто божественно!
|
|
| |
дила | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я робила у них процедуру бразильського кератинового випрямлення волосся, і результат перевершив усі мої очікування! Тепер моє волосся сяє здоров'ям і блиском.
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У них чудові послуги з макіяжу. Майстри працюють професійно і враховують усі побажання клієнта, створюючи ідеальний образ для будь-якого випадку.
|
|
| |
Ярослава | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я була приємно здивована якістю догляду за нігтями в салоні FAVORI. Майстер працювала дуже акуратно, і мої нігті виглядають просто шикарно!
|
|
| |
Леся1998 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися в цей салон?
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Контактний телефон салону 0965172928, і він знаходиться на вулиці Велика Арнаутська 1. Просто зателефонуйте і запишіться на зручний для вас час!
|
|
| |
Богдана | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації на цьому форумі! Я звернулася до салону FAVORI і залишилася задоволена кожною процедурою, яку в них робила. Реально професійний сервіс!
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я також вирішила спробувати цей салон після читання відгуків тут, і можу сказати, що вони не брешуть - якість на висоті!
|
|
| |
Єлизавета | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Мені подобається, як уважно до деталей ставляться майстри в салоні FAVORI. Вони завжди слухають ваші побажання і намагаються зробити все можливе, щоб ви залишилися задоволені.
|
|
| |