Салон Фаворі в Одесі відгуки
|
|
KoltsunIrina | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Салон Фаворі в Одесі відгуки
Здрастуйте, шановні форумчани! Хто з вас звертався в салон Феворі? Хотілося б почути ваші відгуки про цей салон. Які процедури ви проводили і які ваші враження?
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я відвідувала салон FAVORI кілька разів для манікюру і педикюру. Працюють там справжні професіонали, завжди задоволена результатом! Атмосфера приємна, обстановка затишна.
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені подобається їхня послуга з нарощування вій. Результат завжди має природний вигляд, не важко на очах, і тримається довго. Рекомендую!
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я робила в салоні FAVORI фарбування волосся. Добре підібрали відтінок, колір вийшов такий, який я хотіла. І волосся після процедури не сильно постраждало, завдяки хорошим засобам, які там використовують.
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене був масаж обличчя у FAVORI. Це було просто неймовірно! Дуже професійно виконана процедура, після якої шкіра стала більш пружною і свіжою.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ще я робила в цьому салоні гарний макіяж на захід. Візажист уважно вислухав мої побажання і створив образ, який ідеально поєднувався з моїм вбранням.
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене чудовий досвід з їхніми послугами з депіляції. Процес був швидким і безболісним, результат на довго порадував.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Французький манікюр у FAVORI - це щось! Руки виглядають дуже доглянутими і стильними. Обов'язково буду ходити тільки туди!
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Процедура шугарингу в FAVORI пройшла безболісно та ефективно. Результат тримається довше, ніж після звичайної воскової депіляції.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Я цікавлюся, як можна записатися в цей салон і де він розташований?
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Контактний телефон салону FAVORI - 0965172928, він знаходиться на Великій Арнаутській 1.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за інформацію! Я записалася на процедуру в FAVORI, сподіваюся, все буде так само добре, як і ви пишете.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Мені також сподобалося обслуговування в цьому салоні. Приємний персонал, професійний підхід.
|
|
| |