Відгуки салон Фаворі Одеса
|
|
Марьямна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки салон Фаворі Одеса
Привіт, дівчатка! Хто звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Які процедури у них проводили? Який результат цих процедур?
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я відвідала салон FAVORI для фарбування волосся. Хочу відзначити високий професіоналізм стиліста, який чудово підібрав мені відтінок і врахував усі мої побажання. Результат мене повністю задовольнив!
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я робила в цьому салоні процедуру манікюру з покриттям гель-лаком. Працюють там справжні майстри своєї справи! Манікюр тримається довго, а якість послуг на вищому рівні.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 4 |
Майор
| Мені дуже сподобалася послуга з нарощування вій. Результат був природним, без обважнення погляду, що для мене дуже важливо. Обов'язково буду ходити тільки сюди!
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Послуга масажу обличчя в FAVORI була просто чудовою! Шкіра після процедури стала більш пружною і свіжою, а настрій піднявся на вищий рівень.
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені робили професійний макіяж на весілля в цьому салоні. Результат перевершив усі мої очікування! Візажист точно зрозумів, що мені потрібно, і створив ідеальний образ.
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У FAVORI мені зробили шугаринг. Процедура пройшла швидко і безболісно, а результат виявився довгим і гладким. Дуже задоволена!
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дівчатка, я хочу поділитися своїм досвідом! У салоні FAVORI я робила педикюр. Процедура пройшла відмінно, нігті виглядають просто чудово!
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Як можна записатися в цей салон і де він розташований?
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Контактний телефон салону 0965172928, він розташований на Великій Арнаутській 1. Просто зателефонуй і запишись, там дуже доброзичливі адміністратори.
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дякую за інформацію! Я записалася на процедуру в FAVORI, сподіваюся, все буде так само добре, як і ви пишете.
|
|
| |
Нонна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| І я теж звернулася в цей салон після прочитання відгуків тут. Процедура перевершила мої очікування, я в повному захваті!
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я також звернулася в салон, дізнавшись про нього на цьому форумі. Результат перевершив усі мої очікування, спасибі за рекомендації!
|
|
| |