Відгуки салон Фаворі в Одесі
|
|
Маїна | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки салон Фаворі в Одесі
Здрастуйте, хто з вас звертався в салон Феворі, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Які процедури у них проводили і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Милиця | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зверталася в цей салон для фарбування і догляду за волоссям, і можу сказати, що мені дуже сподобалася ця послуга. Професійні майстри і якісні матеріали.
|
|
| |
Таяна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я робила відновлення контурів овалу обличчя за допомогою маски GEN_X_SKIN від ERICSON LABORATOIRE, результат перевершив очікування! Личко стало таким м'яким і пружним.
|
|
| |
Федора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Залишилася задоволена класним манікюром! Професійні майстри та якісні матеріали.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 5 |
Майор
| У мене була послуга "Detox System від Philip Martin's", волосся перетворилося! Стає гладким і шовковистим після кожного відвідування. Рекомендую!
|
|
| |
Фотина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Також я використовувала "Detox System від Philip Martin's", це дійсно дивовижна процедура для волосся, плюс ще й очищає від токсинів! Рекомендую кожній!
|
|
| |
Ярана | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу підтвердити, що стрижка і догляд за волоссям у цьому салоні на вищому рівні! Майстри знають свою справу.
|
|
| |
Магдалина20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені подобається робити масаж обличчя в цьому салоні, допомагає розслабитися і підтримувати шкіру у відмінному стані. Рекомендую!
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я постійний клієнт цього салону і завжди залишаюся задоволеною якістю їхніх послуг. Професійні майстри і приємна атмосфера.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна записатися в цей салон і де він розташований?
|
|
| |
Фотина | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон салону 0965172928, салон знаходиться на Великій Арнаутській 1.
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за рекомендації, я також звернулася в цей салон після прочитання відгуків тут. Все пройшло чудово, я в захваті від результату!
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Теж звернулася до FAVORI після прочитання відгуків тут. Рівень сервісу та якість послуг порадували. Велике спасибі!
|
|
| |