Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Есипенко В’ячеслав відгуки
Раїса Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Есипенко В’ячеслав відгуки

Привіт! Шукаю хорошого ортопеда-травматолога, який би допоміг з переломом і подальшою реабілітацією. Чула про Есипенка В’ячеслава Сергійовича, який працює з малоінвазивними методами й проводить операції при артрозах та різних ушкодженнях суглобів і зв’язок. Мене також приваблює, що він використовує інноваційні технології для швидкого відновлення. Хто вже звертався? Поділіться враженнями!

Терочка Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я спершу бігала по “найкрутіших” клініках у пошуках суперзірки ортопедії. Мала великий перелом, тож хотіла лише найкраще лікування. Але виявилося, що за гучним ім’ям іноді ховається майже нуль уваги до пацієнта. Лікар навіть не пояснив толком, що робити далі. Тепер знаю, що “розрекламований” — не завжди “ідеальний”

Чудова Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
У мене щось подібне було. Записалася до знаменитого спеціаліста, прочекавши велику чергу. У результаті консультація тривала хвилин десять, і я вийшла з відчуттям, що більше заплуталася, ніж зрозуміла. Так і залишилася з сотнею питань у голові. Довелося шукати іншого лікаря.

Ясміна Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Дівчата, я теж пережила неприємний досвід. Від відомого травматолога чекала детального аналізу, а натомість отримала загальні фрази: “Треба оперувати”, “Це складна травма”. І все, ніяких деталей чи варіантів лікування. Втратила час і нерви, поки шукала наступного спеціаліста.

Циля Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Есипенка В’ячеслава, о я маю лише позитивну думку! Мені він успішно лікував вивих плеча малоінвазивним методом, і я була приємно здивована, наскільки швидко можна відновитися. Він усе пояснює — від етапів операції до реабілітації. Немає відчуття, що ти “просто черговий пацієнт”.

Таїра Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Погоджуюся зі Світланою! Я зверталася з артрозом колінного суглоба, і В’ячеслав Сергійович чітко розписав, як проходитиме операція й реабілітація. Після втручання я швидко стала на ноги, а ще він давав хороші поради щодо вправ і фізіотерапії, аби закріпити результат. Тепер ходжу без болю й “присідаю”, як у молодості!

ОленаВ Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дівчата, а підкажіть, будь ласка, хто вже оперувався в Есипенка? Як довго триває госпіталізація після малоінвазивних операцій? Чи потрібно потім спеціальне обладнання чи якісь ортези? І як скоро можна повертатися до звичайного життя?

Циля Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
  • Якщо коротко про лікаря:
    • Він спеціалізується на складних переломах, вивихах і дегенеративних змінах суглобів.

• Використовує сучасні малоінвазивні методи, що значно скорочують час перебування в стаціонарі.

• Активно впроваджує новітні розробки, щоби мінімізувати травматизацію тканин і прискорити відновлення.

• Уважно підбирає реабілітаційну програму: підкаже, які ортези потрібні, скільки їх носити та коли починати вправи.
      Зазвичай через кілька днів, якщо немає ускладнень, можна повертатися додому й починати “м’який” режим активності.
  •  
    Таїра Повідомлення # 9
    одеський форум
    Рядовий
    Єдине, що мені трошки не сподобалося — довелось чекати прийому довше, ніж планувала. Видно, що охочих потрапити до нього багато, і тому черга рухається повільно. Ще й ставив безліч уточнювальних питань, я спершу навіть розгубилася. Хоча, можливо, це й добре, бо він копає вглиб проблеми, щоб ретельно все зрозуміти.

Раїса Повідомлення # 10
    одеський форум
    Рядовий
    Це, скоріше, і плюс, і мінус одночасно. Але, дівчата, як із ним зв’язатися? Можливо, у вас є його телефон чи адреса прийому, щоб я могла записатися безпосередньо?

Циля Повідомлення # 11
    одеський форум
    Лейтенант
    Контакт такий: +380639966031, а приймає він на вул. Академіка Вороб’єва, 5.

Раїса Повідомлення # 12
    одеський форум
    Рядовий
    Дякую всім, хто відгукнувся! Я теж довгенько блукала у пошуках грамотного ортопеда і знайшла ваші коментарі дуже доречними. Всі ваші історії та рекомендації стали у пригоді, тож щиро вдячна за те, що поділилися досвідом.

ОленаВ Повідомлення # 13
    одеський форум
    Рядовий
    Я теж хочу подякувати! Якби не ваші відгуки, я б, напевно, ще довго шукала “того самого” лікаря. Тепер бачу, що інформація реально корисна — усе чітко, по суті та без зайвої “води”. Сподіваюся, і мені це допоможе швидше вилікуватися!

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук: