Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Есипенко Вячеслав Сергійович відгуки
Viktoria32 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Есипенко Вячеслав Сергійович відгуки

Дівчата, привіт! Підкажіть, чи хтось мав досвід лікування у лікаря Єсипенка В'ячеслава Сергійовича? Цікавить травматологія (переломи, зв’язки). Буду вдячна за будь-який відгук чи поради!

ZOI Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я вже пів року шукала хорошого травматолога для свого тата. Зверталася до кількох спеціалістів, але не могла знайти того, хто реально володіє сучасними малоінвазивними методами. У результаті лише витратила купу часу та нервів.

Аделіна Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
У мене було щось схоже. Прямо хотіла спеціаліста, який, крім травматології, ще б мав досвід у реконструктивних операціях. Але, чесно, зіштовхнулася з дилемою: або ціна захмарна, або чекати доводиться місяцями. Почала вже сумніватися, що знайду «того самого».

Броніслава Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Ой, дівчата, я теж перейшла через ці всі кола пошуку. Мені потрібна була консультація щодо суглобів і можливої операції. Багато «спеців» обіцяють, але як доходить до діла – починається: «Ми це не робимо», «Це надто складно». Дуже злилася, бо час і здоров’я ніхто не поверне.

Еліс Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
У мене є досвід із Єсипенком В'ячеславом Сергійовичем – відверто кажучи, я задоволена. Зверталася щодо травми коліна. У нього сучасні малоінвазивні методи, і, що важливо, він усе пояснює простими словами. Реабілітація пройшла швидше, ніж я очікувала!

Жоржетта Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Підтверджую позитивні враження! Я приходила з мамою – їй робили операцію на плечі. Все чітко і професійно, лікар дуже уважний. І великий плюс – застосовує найновіші технології, що дозволяє швидше відновитися.

Золотава Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дівчата, підкажіть, а які саме напрямки лікування в нього?

Клої Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Він фахівець з ортопедичної хірургії та травматології: лікує переломи, вивихи, пов’язані з артрозами проблеми, ушкодження зв’язок. Мені подобається, що він дуже серйозно ставиться до впровадження нових технологій, аби зменшити травматизм і пришвидшити реабілітацію.

Ліліяно Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Я теж була на прийомі. Все ніби класно, але прийом затягнувся на цілу годину, бо багато людей було записано. Хоча, можливо, це й свідчить про його популярність. Але якщо час обмежений – доведеться чекати.

Viktoria32 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А як із ним можна зв’язатися? І де він приймає?

Клої Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Телефон для зв’язку +380639966031, а приймає на вул. Академіка Воробйова, 5.

Viktoria32 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дуже дякую всім, хто поділився своїми історіями та рекомендаціями! Я нарешті зрозуміла, до кого звертатися і кому довірити своє здоров’я.

Золотава Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Я теж дуже вдячна! Інформація супер корисна, тепер і я знаю, що робити й кого шукати. Дівчата, ви найкращі!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: