Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новіков Михайло відгуки
Dana99 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Новіков Михайло відгуки

Привіт, дівчата! Дужедовго шукала грамотного спеціаліста з травматології, і другий раз чую про Новікова Михайла. Начебто він спеціалізується і на хірургічних втручаннях, і на ендопротезуванні, і навіть на артроскопії. Може, хтось уже лікувався в нього? Поділіться, будь ласка, досвідом, бо не хочу дарма витрачати час та гроші, а коліно болить уже третій тиждень!

strekoza66 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Дівчата, шукаю фахівця вже місяць! У нас в місті такі черги всюди, що я просто розгубилася. Обдзвонила купу клінік, наслухалася всіляких порад, але так і не знайшла лікаря, який би викликав довіру. Наче всі такі “супергерої”, а на ділі нічого конкретного.

Varvara Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
І у мене подібна історія. Кілька разів зверталася за консультацією до різних ортопедів, але, чесно кажучи, здавалося, що розмовляю з космонавтами, а не зі спеціалістами. Одні порадили “просто відпочивати”, інші — якісь недієві мазі. А мій біль кудись не поспішає зникати.

zeronimo Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Нещодавно підвернула ногу, і мені також спочатку було важко знайти лікаря. Або грошей деруть, або ставляться неуважно. Після третьої невдалої спроби я взагалі хотіла махнути рукою і лікуватися вдома бабусиними методами.

Євгеніяперукар Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я, дівчата, потрапила до Новікова Михайла, і можу сказати тільки добре! В мене було ускладнення після перелому, і він провів операцію з мінімальним травматизмом. Видно, що спеціаліст дуже досвідчений: усе пояснював, розписав план реабілітації. І, що важливо, морально підтримав, бо я страшенно боялася хірургічного втручання.

Індіа Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
У мене теж позитивний досвід. У мами були проблеми з колінним суглобом, доктор порекомендував артроскопію. Провели все швидко і якісно, буквально за місяць мама вже на дачі квіти садила! Каже, що нарешті може ходити без постійного болю.

Алена15 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дівчата, а хто знає, які саме методики він застосовує при лікуванні? І, можливо, хтось в курсі, чи він займається ендопротезуванням кульшового суглоба? Дуже хочу зрозуміти, чи це його профіль, адже в мене серйозна проблема, можливо, потребуватиму заміни суглоба.

Індіа Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Якщо коротко, то Новіков Михайло оперує і відкритим методом, і лапароскопічно (коли потрібно), застосовує сучасні артроскопічні методи. У моєї сусідки він робив ендопротезування кульшового суглоба, і вже за кілька місяців вона почала вільно пересуватися. Я вважаю, що він дійсно знає, що робить, особливо в складних випадках.

Dana99 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
А як із ним можна зв’язатися і де він зараз приймає?

Індіа Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Дівчата, можу поділитися контактами. Він працює в клініці на вулиці Маршала Малиновського, 61. А записатися можна за телефоном +380980283618.

Dana99 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Спасибі всім за розгорнуті відповіді! Ви дуже допомогли мені визначитися. Зараз хоча б маю загальну картинку і не боятимусь, що натраплю на непрофесіонала.

Алена15 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дякую, дівчата, за таку корисну інформацію! Мені теж було цікаво дізнатися про цього фахівця, бо тато давно скаржиться на коліно. Здається, всі ваші історії та поради дуже стануть у пригоді!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: