Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новиков Михайло Олегович відгуки
Anton1979 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Новиков Михайло Олегович відгуки

Привіт усім! Допоможіть з інформацією: цікавлюся ендопротезуванням тазостегнового суглоба і чув про фахівця на ім’я Новиков Михайло Олегович. Можливо, хтось уже звертався до нього чи чув відгуки? Буду вдячний за будь-яку інформацію!

Baneyoni Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я сам довго шукав лікаря, який міг би нормально проконсультувати щодо операції на суглобі. Обдзвонив купу клінік, але скрізь то зайняті, то спеціаліст у відпустці, то просять шалені гроші тільки за прийом. Мав таке відчуття, ніби шукаю славнозвісного професора з іншої планети.

Contreforce Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
В мене була аналогічна ситуація, коли вся моя енергія йшла на пошуки «супер-хірурга». Тепер жартома кажу, що ледь не записався до ветеринарного лікаря, бо вже не знав, де отримати адекватну допомогу. Хтось мені згадував Новикова, але тоді я не звернув уваги і продовжив свої безуспішні пошуки.

crazydays Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Хлопці, я теж намучився, поки не натрапив на одного грамотного лікаря (не Новикова, правда). До нього була ціла епопея з пошуком правильного фахівця. Інколи здавалося, що простіше стрибнути на одній нозі до столичного інституту, ніж знайти людину, якій можна довірити свій суглоб. Але про Новикова вже кілька разів чув, мовляв, хороший спеціаліст.

Danil Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Хочу поділитися позитивом. Я був пацієнтом Новикова Михайла Олеговича. Робив у нього ендопротезування тазостегнового суглоба. Ставлення людяне, і саме оперативне втручання пройшло успішно. Уже через кілька місяців я повернувся до майже звичного життя. Дуже вдячний йому за професіоналізм і спокійну манеру пояснювати все до дрібниць.

enot_z Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Мені Новиков оперував колінний суглоб, бо в мене була стара травма після футболу з друзями (так-так, ігри без розминки – зло!). Провів операцію, пізніше призначив зрозумілу реабілітацію. Дійсно, пояснює доступно, без зайвого медичного жаргону. Я теж лишився задоволений.

exe Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Підкажіть, будь ласка, чи цей лікар займається також артроскопічними методиками? І які приблизно строки відновлення? Мене цікавить, чи зможу я потім займатися активними видами спорту, бо футбол пропускати не хочу.

enot_z Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Я детально цікавився діяльністю Новикова. Він не лише проводить традиційні хірургічні втручання, а й активно застосовує малоінвазивні методи – наприклад, артроскопію. За відгуками багатьох пацієнтів, відновлення відбувається швидше, ніж після відкритих операцій. Також він спеціалізується на травматології та проводить реабілітацію, щоб пацієнт якнайшвидше повернувся до активної діяльності.

Anton1979 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Хлопці, а підкажіть, будь ласка, як із Новиковим можна зв’язатися? І де він приймає? Бо мені теж, схоже, доведеться йти тим же шляхом. Хочу хоч консультацію отримати, перш ніж зважуватися на операцію.

enot_z Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Номер телефону: +380980283618. Він приймає на вулиці Маршала Маліновського, 61.

Anton1979 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Усім щира подяка! Завдяки вашим відгукам і порадам я теж схиляюся до Новикова. Радий, що ви ділитеся досвідом, бо іноді кілька слів від тих, хто вже пройшов цей шлях, важать більше, ніж сто хитромудрих статей в інтернеті.

exe Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Підтримую, інформація й мені стала у пригоді! Мене теж цікавила ця тема, і тепер маю краще уявлення, до кого звернутися. Дякую, хлопці, що так відкрито все обговорили. Сподіваюся, всім нам ці поради принесуть користь!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: