Найкращий пластичний хірург Одеси
|
|
ГалинаД | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий пластичний хірург Одеси
Хочу змінити форму грудей. Усе життя мріяла. Порадьте, будь ласка, до якого пластичного хірурга можна звернутися.
|
|
| |
ГалкаХ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Робила ліпосакцію у Руслана Григоровича, і результат просто приголомшливий! Він не тільки чудовий хірург, а й чудова людина, яка підтримує своїх пацієнтів на всіх етапах. Процедура пройшла безболісно, а відновлення виявилося швидким і комфортним. Дуже задоволена своєю новою фігурою!
|
|
| |
ФедяР | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Особисто я свого часу прийняв рішення звернутися до Леніка Р.Г. Він дуже талановитий пластичний хірург.
|
|
| |
ЮлькаХ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Руслан Григорович Ленік - найкращий фахівець у своїй галузі. Після мамопластики у нього я нарешті знайшла ту форму грудей, про яку мріяла. Він уважно підійшов до моїх побажань і зробив все на найвищому рівні. Тепер я із задоволенням дивлюся на себе в дзеркало і дякую лікарю за його майстерність!
|
|
| |
ДарьяШ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проводила ліпосакцію у доктора Леніка, і хочу відзначити його високу кваліфікацію і дбайливе ставлення до пацієнтів. Операція пройшла без ускладнень, а результат просто приголомшливий. Тепер у мене струнка і підтягнута фігура. Рекомендую всім, хто хоче поліпшити свою зовнішність!
|
|
| |
КостяХ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже задоволений роботою Руслана Григоровича з мамопластики у моєї дружини. Він врахував усі побажання і зробив усе можливе, щоб результат був ідеальним.
|
|
| |
АлкаГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Проводила ліпосакцію у доктора Леніка, і хочу відзначити його високу кваліфікацію і дбайливе ставлення до пацієнтів. Операція пройшла без ускладнень, а результат просто приголомшливий. Тепер у мене струнка і підтягнута фігура. Рекомендую всім, хто хоче поліпшити свою зовнішність!
|
|
| |
ЕдаГ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Руслан Григорович провів мені ліпосакцію, і це було найкраще рішення в моєму житті. Він докладно пояснив усі етапи процедури і забезпечив комфортні умови під час і після операції. Тепер я маю чудовий вигляд і почуваюся впевнено.
|
|
| |
РусланФ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Робив операцію моїй дружині. Прекрасно провів операцію. Я залишився дуже задоволений роботою Руслана Григоровича. Згоден з коментарями вище, він точно найкращий пластичний хірург нашого міста.
|
|
| |
ВітяН | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де працює Ленік Руслан, будь ласка. Хочу звернутися по допомогу.
|
|
| |
ГалинаД | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спасибі всім величезне за зворотний зв'язок! Тепер дуже хочу дізнатися, де працює Ленік Р.Г. і його номер телефону.
|
|
| |
АлкаГ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| ГалинаД, ВітяН, Ленік Р. Г. - пластичний хірург, працює в на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |