Найкращий пластичний хірург Одеса
|
|
ЛуїзаФ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий пластичний хірург Одеса
Дуже хочу відкоригувати свою фігуру. Потрібен хороший пластичний хірург. Може ви знаєте такого? Напишіть.
|
|
| |
ПетькаВ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Моя дружина зверталася до Леніка Руслана. Відмінний пластичний хірург. Зробив їй реконструкцію молочної залози. Операція пройшла успішно. Результат просто чудовий. Рекомендуємо звертатися до нього.
|
|
| |
ОльгаД | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Леніку Руслану Григоровичу вдячна за прекрасну ліпосакцію. З першої консультації я відчула, що перебуваю в руках справжнього професіонала. Операція пройшла успішно, і я тепер маю набагато кращий вигляд і почуваюся набагато краще.
|
|
| |
МаняД | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я залишилася дуже задоволена результатом роботи Леніка Руслана. Найкращий пластичний хірург. Мені робив ліпосакцію сідниць. Зробив усе просто на відмінно. Рекомендую.
|
|
| |
АкимА | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ленік Р.Г.відмінний пластичний хірург. Мені він проводив операцію з ліпосакції. Дуже талановитий пластичний хірург. Рекомендую звертатися до нього.
|
|
| |
ЗінкаЛ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Обрала Руслана Григоровича для мамопластики і жодного разу не пошкодувала. Його професіоналізм і турбота про пацієнтів - на найвищому рівні. Операція пройшла успішно, і я повністю задоволена результатом. Дякую лікарю за його майстерність і за те, що допоміг мені знову полюбити своє тіло!
|
|
| |
ВеронікаЕ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Залишилася шалено задоволена результатом роботи Леніка Р.Г. Це дуже хороший пластичний хірург. Проводив мені ліпофілінг грудей. Усе пройшло чудово.
|
|
| |
ЛевикЗ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Пройшов ліпосакцію у Руслана Григоровича Леніка і результат перевершив усі мої очікування. Лікар дуже уважний, детально пояснив усі етапи процедури і був на зв'язку протягом усього реабілітаційного періоду.
|
|
| |
ДашкаВ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У Леніка Р.Г. я проводила вторинне ендопротезування. Заміну імплатантів. Найкращий пластичний хірург. Відмінно провів операцію. Залишилася дуже задоволена результатом роботи.
|
|
| |
МішкаЖ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочу зробити дружині подарунок. Вона давно мріяла провести підтяжку шкіри обличчя. Напишіть, будь ласка, де працює Ленік Р.Г. Заздалегідь дякую. І якщо є, напишіть номер телефону лікаря.
|
|
| |
ЛуїзаФ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка, де працює Ленік Р.Г. Дуже хочу потрапити до нього на прийом. Може в кого-небудь є номер телефону лікаря, напишіть. Усім велике спасибі.
|
|
| |
ЛевикЗ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |