Пластичні хірурги Одеси відгуки
|
|
НікаЗ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пластичні хірурги Одеси відгуки
Здраствуйте, хочу зробити підтяжку шкіри живота. Шукаю хорошого пластичного хірурга. Порадьте, будь ласка, до кого можна звернутися.
|
|
| |
ОляД | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила підтяжку живота у Леніка Руслана. Залишилася дуже задоволена результатом роботи. Все пройшло досить швидко і безболісно. Відмінний пластичний хірург.
|
|
| |
МихаГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Доктор Ленік зробив моїй дружині ліпосакцію, і результат перевершив усі мої очікування. Він допоміг їй знайти нову фігуру і впевненість у собі.
|
|
| |
ГалаЖ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - справжній майстер своєї справи! Його професіоналізм і увага до деталей зробили мою абдомінопластику успішною, і результат перевершив всі очікування. Я дуже вдячна за його роботу і підтримку на кожному етапі.
|
|
| |
ЛюбкаВ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Після мамопластики, проведеної лікарем Русланом Григоровичем, я почуваюся абсолютно щасливою і впевненою в собі. Він прекрасно зрозумів мої побажання і зробив усе можливе, щоб результат мав природний і гармонійний вигляд.
|
|
| |
НікаЖ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ліпосакція, яку виконав доктор Руслан Григорович, змінила моє життя. Він допоміг мені позбутися проблемних зон, з якими я довго боролася. Тепер моє тіло виглядає підтягнутим і красивим.
|
|
| |
ТаяЛ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я дуже задоволена результатами абдомінопластики у доктора Леніка. Його професіоналізм і увага до деталей допомогли мені повернути впевненість у собі. Рекомендую його всім, хто шукає кваліфікованого хірурга.
|
|
| |
ВітяО | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя дружина робила підтяжку живота у Леника Р.Г.. Результат, чесно скажу, навіть несподіваний. Дружина моя помолодшала на років десять. Я вам рекомендую звернутися до Леніка Р.Г. Це найкращий пластичний хірург.
|
|
| |
ІраФ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моя мамопластика з доктором Русланом Григоровичем пройшла чудово. Він приділив увагу всім моїм побажанням і створив груди, про які я завжди мріяла.
|
|
| |
ІванФ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, в якій клініці працює Ленік Руслан Григорович. Потрібна його консультація, як найкращого пластичного хірурга. Якщо є, то вкажіть номер телефону. Дякую.
|
|
| |
НікаЗ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Усім висловлюю свою вдячність. Звичайно хочу звернутися до Леніка Р.Г. Дуже прошу вас, написати номер телефону. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
ГалаЖ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976. Звертайтеся.
|
|
| |