Пластичний хірург Одеса
|
|
ЗізаЛ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пластичний хірург Одеса
Здраствуйте, підкажіть хорошого практикуючого хірурга для проведення ліпосакції.
|
|
| |
ПолінкаГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ліпосакція у доктора Руслана Григоровича перевершила всі мої очікування. Він зробив диво з моєю фігурою, і тепер я знову почуваюся впевнено. Його професіоналізм і турбота про пацієнтів дійсно вражають!
|
|
| |
ГришаЛ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після абдомінопластики, виконаної лікарем Русланом Григоровичем, моя дружина має просто чудовий вигляд! Її фігура стала набагато стрункішою, і вона набула нової впевненості в собі. Ми дуже задоволені результатом і вдячні лікарю за його працю.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Абдомінопластика з доктором Русланом Григоровичем змінила моє життя. Він повернув мені струнку талію і впевненість у собі. Дуже вдячна за його талант і уважне ставлення до пацієнтів!
|
|
| |
МаксГ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Руслан Григорович провів операцію мамопластики моїй дружині, і результат був просто приголомшливим. Вона почувається більш жіночною і привабливою, а я не можу натішитися її щастям.
|
|
| |
ДинаР | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руслан Григорович провів мамопластику з приголомшливим результатом. Його увага до деталей і професіоналізм допомогли мені знайти груди моєї мрії.
|
|
| |
НазарЛ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Завдяки лікарю Руслану Григоровичу моя дружина пройшла ліпосакцію і тепер має просто чудовий вигляд! Його увага до деталей і професіоналізм заслуговують найвищих похвал. Ми дуже вдячні за його роботу!
|
|
| |
СвєткаЖ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я звернулася до лікаря Руслана Григоровича для ліпосакції і була приємно здивована результатом. Він видалив усі проблемні зони і надав моєму тілу ідеальних контурів.
|
|
| |
ЕллаХ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моя абдомінопластика у лікаря Руслана Григоровича пройшла ідеально. Він не тільки усунув усі недоліки, а й допоміг мені знайти нове відчуття впевненості.
|
|
| |
БодяГ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Будь ласка, напишіть номер телефону лікаря, або адресу де працює Ленік Руслан Григорович. Дякую.
|
|
| |
ЗізаЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую всім велике. Звичайно із задоволенням звернуся до Леніка Руслана. Дуже прошу вас написати, де працює лікар і номер телефону. Дякую. Чекаю.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік Р.Г. приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |