Пластичний хірург Одеса Черемушки
|
|
Ірка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пластичний хірург Одеса Черемушки
Давно мрію зменшити собі груди. Хочу звернутися до найкращого пластичного хірурга. Якщо ви знаєте такого фахівця, то напишіть, будь ласка, про нього.
|
|
| |
Вітька | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Моя дружина робила собі мамопластику в Леніка Р.Г. чудовий пластичний хірург. Прекрасно зробив операцію. Усе пройшло без проблем, на найвищому рівні. Рекомендую.
|
|
| |
ЛадаК | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Руслан Григорович - це справжній професіонал своєї справи! Операція мамопластики, яку він провів, змінила моє життя. Тепер я знову почуваюся прекрасно і впевнено.
|
|
| |
Борька | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Операція абдомінопластики, проведена доктором Русланом Григоровичем, стала для нашої сім'ї справжнім поворотним моментом. Моя дружина почувається більш впевнено і щасливо, а я не перестаю захоплюватися її новою фігурою. Дякую лікарю за його професіоналізм і турботу.
|
|
| |
РитаЛ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Найкращий пластичний хірург це Ленік Р.Г. Мені проводив ендопротезування грудей. Результат просто приголомшливий. Тепер мене все влаштовує в моїй зовнішності.
|
|
| |
КатяЗ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я проводила у Леніка Р.Г. реконструкцію молочної залози. Операцію зробив на відмінно. Результат просто казковий. Величезна подяка йому за мрію. Рекомендую звертатися до цього фахівця.
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені Ленік Руслан робив ліпосакцію боків і стегон. Чудово провів операцію. Усе пройшло чудово. Результат просто чудовий. Найкращий пластичний хірург. Рекомендую.
|
|
| |
ЛізаБ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович зробив для мене абдомінопластику, і результат просто приголомшливий! Мій живіт став плоским і підтягнутим, я нарешті почуваюся впевнено в будь-якому вбранні.
|
|
| |
ХристинаЯ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мамопластика, проведена лікарем Русланом Григоровичем, повністю змінила моє життя. Груди мають природний і пропорційний вигляд, я дуже задоволена результатом. Він справжній професіонал!
|
|
| |
Гришка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Руслан Ленік, хочу до нього звернутися.
|
|
| |
Ірка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Після ліпосакції, проведеної доктором Леніком, я почуваюся як нова людина. Він видалив усі проблемні зони, і тепер я можу насолоджуватися стрункою фігурою. Величезне спасибі за ваше терпіння і професіоналізм!
|
|
| |
Вітька | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976. Телефонуйте.
|
|
| |