Найкращі хірурги пластичні Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі хірурги пластичні Одеса
Вітаю шановних форумчан! Хотілося б знати, які пластичні хірурги у нас в Одесі професійні? Заманливо знати вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але я не знайшла розумного фахівця. Якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися з перших рук, які медичні працівники по-справжньому найпрофесійніші, а то я вже довго в пошуку і мої оцінки не задовільні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу посперечатися з вищеназваним учасником, проходила лікування, у нас є такий лікар, який на сто відсотків незрівнянний у цій спеціалізації, і я можу його рекомендувати, це - хірург із пластики найвищої кваліфікації Ленік Руслан.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Загалом хочу відзначити якісну реабілітацію і без ускладнень. Через місяць після операції я вже точно щосили насолоджувалася результатом! Тепер я володарка прекрасних грудей!
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Моя мамопластика з доктором Русланом Григоровичем була ідеальною. Він не тільки врахував усі мої побажання, а й подарував мені нову впевненість.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я давненько вишукувала пластичного фахівця, який поверне мені красу жіночого тіла і не помилилася у виборі. Із задоволенням рекомендую доктора Леніка всім, хто потребує його допомоги!
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Лікар - просто клас! Всім рекомендую Леніка Руслана! Довго шукали лікаря, переживали, пройшло все чудово і операція, і реабілітаційний період!
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Руслан Григорович - справжній маг пластичної хірургії! Він провів для мене операцію абдомінопластики, і результат перевершив усі мої очікування. Тепер у мене знову плоский живіт і впевненість у собі!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Премногошановні одесити, звернув на себе увагу цей фахівець, можете надати контакти про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Залишаю вам інформацію - пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Правду сказали, що Ленік Руслан найкваліфікованіший фахівець в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім неї, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Велике спасибі за ваші поради!
|
|
| |