Найкращі хірурги пластичні Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі хірурги пластичні Одеси відгуки
Доброго дня відвідувачі сайту! Цікаво знати, які хірурги пластичні в Одесі найкращі? Привабливо знати ваші погляди про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але неможливо знайти правильного фахівця. Якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг позбутися хвороби, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б бути в курсі, які лікарі наразі найграмотніші, а то я вже віднедавна в пошуку, і мої дослідження сумні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу висловити заперечення з вищезгаданою одеситкою, зустрічала, у нас є такий лікар, який на сто відсотків найкращий у даній сфері, і я можу його порекомендувати, це - пластичний хірург найвищої кваліфікації Ленік Р.Г.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Руслан Григорович - справжній майстер своєї справи! Його операція абдомінопластики змінила мою фігуру, і я відчуваю себе абсолютно новою людиною. Дякую за ваш професіоналізм і теплоту!
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Моя мамопластика з доктором Русланом Григоровичем була просто приголомшливою! Він створив ідеальну форму грудей, враховуючи мої побажання, і результат перевершив усі мої очікування.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Він провів операцію ліпосакції з таким професіоналізмом, що результат просто вразив мене.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Операція абдомінопластики з лікарем Леніком Русланом Григоровичем принесла мені не тільки ідеальний живіт, а й упевненість у собі. Він вклав у свою роботу не тільки професіоналізм, а й турботу про пацієнта.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Завдяки мамопластиці від доктора Руслана Григоровича я знову відчула себе справжньою жінкою. Він створив груди моєї мрії, і я не могла бути щасливішою за результат.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Високоповажні громадяни, підігрів інтерес цей лікар, можете надати контакти про цього фахівця?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Звертайтеся -- пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Правду сказали, що Руслан Ленік найграмотніший фахівець у місті, знаю на індивідуальному досвіді. У цій спеціалізації, крім неї, більше ні до кого піти.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Покірно вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |