Хірург пластичний Одеса центр
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хірург пластичний Одеса центр
Доброго дня відвідувачі сайту! Викликає інтерес, які хірурги з пластики у нас в Одесі грамотні? Хотілося б дізнатися ваші погляди про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але не вийшло знайти розумного лікаря. Якщо ж ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Було б цікаво дізнатися з перших рук, які фахівці медицини в реальності найграмотніші, а то я вже віддавна в пошуку, і мої результати не втішні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу не погодитися з вищеназваним учасником, бачила, у нас є такий лікар, який на 100% найпрофесійніший у такій сфері, і я можу його радити, це - хірург пластичний найвищої спеціалізації Ленік Руслан Григорович.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Загалом хочу відзначити швидку реабілітацію і без ускладнень. Мамопластика пройшла чудово і відновлювальний період пройшов на ура, я неймовірно задоволена результатом, і швів зовсім не видно! У доктора Бадіона золоті руки!
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я довго замислювалася робити пластичну операцію чи не робити, страшенно боялася, бо операцій ніколи не було, але коли я потрапила на консультацію до цього чудового хірурга Леніка Р. Р., усі сумніви і страхи зникли.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я довго шукала пластичного фахівця, який поверне мені красу жіночого тіла і не помилилася у виборі. Із задоволенням рекомендую доктора Леніка всім, хто потребує його допомоги!
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Пластичний хірург - просто супер! Усім раджу Леніка Руслана Григоровича! Довго вибирали лікаря, переживали, пройшло все чудово і операція, і реабілітаційний період!
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Руслан Григорович виявився професіоналом своєї справи, хоча дуже молодий! Він почув усі мої побажання і врахував природні особливості. Хотіла якомога більшого ефекту! Результат здивував не тільки мене! Через два тижні до нього ж звернулася моя сестра, і також у захваті від результату! Все зроблено дуже акуратно, непомітно і безболісно!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Поважні панове, звернув на себе увагу цей фахівець, можете дати контакти про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Уже ділюся - Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Правду сказали, що Руслан Григорович Ленік найкращий фахівець в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Спасибі за ваші поради!
|
|
| |