Підкажіть пластичного хірурга Одеса
|
|
КатяЕ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть пластичного хірурга Одеса
Давно хочу змінити форму грудей. Ви можете підказати мені хорошого пластичного хірурга?
|
|
| |
Тоша36 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла операцію ліпосакції у Леніка Руслана Григоровича, і результат перевершив усі наші очікування. Його професіоналізм і увага до деталей заслуговують найвищих похвал. Тепер вона має приголомшливий вигляд.
|
|
| |
Оленчик8 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я проводила корекцію фігури у чудового пластичного хірурга Леніка Руслана Григоровича. Сміливо рекомендую звертатися до цього фахівця.
|
|
| |
Тимурка46 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя дружина проводила підтяжку грудей у Леніка Руслана. Результат чудовий.
|
|
| |
555Танечка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я змінила форму грудей у пластичного хірурга Леніка Р.Г. Дуже задоволена результатом і професіоналізмом лікаря. Раджу вам звертатися до нього.
|
|
| |
4Люда4 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, я теж проводила операцію у Леніка Руслана. Дійсно найкращий пластичний хірург. Провів мені чудово пластику грудей. Дуже задоволена.
|
|
| |
82Федя | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи. Його операція з мамопластики перетворила мою дружину.
|
|
| |
Рая15 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Однозначно скажу, що Ленік Р.Г. найкращий пластичний хірург. Зробив мені чудово - ендопротезування грудей. Результат просто приголомшливий.
|
|
| |
Кирило1203 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Операція ліпосакції, проведена лікарем Русланом Григоровичем, стала справжнім подарунком для моєї дружини. Її новий вигляд змусив мене захоплюватися нею ще більше. Завдяки лікарю, вона тепер не тільки має неперевершений вигляд, а й почувається чудово.
|
|
| |
Карина82 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Сміливо звертайтеся до Леніка Руслана. Це чудовий і талановитий пластичний хірург. Я проводила в нього мамопластику. Чудовий результат роботи.
|
|
| |
Петечка36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Правильно вам радять звернутися до Леніка Р.Г.. Я теж за порадою знайомих робив у нього операцію. Дуже задоволений результатом.
|
|
| |
Арс2299 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочу зробити своїй дружині подарунок. Вона давно хотіла збільшити груди. Напишіть, будь ласка, де приймає Ленік Руслан.
|
|
| |
Оленчик8 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Так записуйте. Ленік Р. Г.. приймає в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Телефон +380951642976.
|
|
| |