Підкажіть дорослого пластичного хірурга в Одесі
|
|
ЛюдмилаК | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть дорослого пластичного хірурга в Одесі
Здраствуйте, мрію змінити форму грудей. Якого пластичного хірурга ви можете порадити?
|
|
| |
3Тіна | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зверталася до Леніка Руслана Григоровича. Чудовий пластичний хірург. Відмінно зробив мені ендопротезування грудей.
|
|
| |
192Миколай | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Операція ліпосакції, проведена Русланом Григоровичем, стала справжнім подарунком для моєї дружини. Її новий вигляд змусив мене захоплюватися нею ще більше. Завдяки лікарю, вона тепер не тільки має неперевершений вигляд, а й почувається чудово.
|
|
| |
Стася19 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Леніка Руслана. Мені відмінно провів операцію з підтяжки сідниць. Найкращий пластичний хірург.
|
|
| |
Стассс2 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя дружина зверталася до пластичного хірурга Леніка Р.Г. Дійсно чудовий хірург. Результат просто чудовий.
|
|
| |
07Мира | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я зробила у Леніка Руслана Григоровича мамопластику і ліпосакцію. Найкращий пластичний хірург. Сміливо можете звертатися до Руслана Григоровича по допомогу.
|
|
| |
Валик89 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я відразу вам раджу тільки Леніка Руслана Григоровича. Кращого пластичного хірурга ви не знайдете.
|
|
| |
01Пашка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Спасибі доктору Леніку Руслану Григоровичу за його чудову роботу з абдомінопластики. Моя дружина зазнала значних змін на краще.
|
|
| |
Свєтік133 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мої мрії втілив у життя Ленік Руслан Григорович. Відмінний пластичний хірург. Тепер я найщасливіша людина.
|
|
| |
Толян131 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи. Його операція з мамопластики перетворила мою дружину. На відмінно зробив операцію. Чудовий хірург.
|
|
| |
Петька005 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Напишіть, будь ласка, де працює пластичний хірург Ленік Руслан. Дуже треба. Дякую.
|
|
| |
ЛюдмилаК | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| І будь ласка номер телефону лікаря не забудьте написати. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
3Тіна | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |