Підкажіть пластичного хірурга в Одесі
|
|
ГалинаД | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть пластичного хірурга в Одесі
Дуже хочу потрапити до хорошого пластичного хірурга. Давно хочу змінити форму грудей. Підкажіть хорошого фахівця.
|
|
| |
Вова114 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Це найкращий пластичний хірург. Мені чудово провів операцію з мамопластики.
|
|
| |
Ленааа5 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Леніка Руслана Григоровича я проводила підтяжку сідниць. Дуже задоволена результатом. Першокласний пластичний хірург.
|
|
| |
СеваЛ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Операція мамопластики, проведена Леніком Русланом Григоровичем, була для моєї дружини справжнім подарунком. Вона тепер почувається більш впевнено і щасливо. Завдяки лікарю за його професіоналізм і чудовий результат!
|
|
| |
Кариша777 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так я теж прекрасно знаю Леніка Руслана Григоровича. Мені він збільшив розмір грудей. Відмінно зробив операцію. Рекомендую.
|
|
| |
АлексП | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи! Моя дружина пройшла у нього абдомінопластику, і результат перевершив усі наші очікування. Вона тепер має приголомшливий вигляд, і я вдячний лікарю за його талант і турботу про пацієнтів.
|
|
| |
АллаІ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені збільшив груди Ленік Руслан. Дійсно найкращий пластичний хірург. Дуже обізнаний і хороший фахівець.
|
|
| |
ЛешаФ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ми з дружиною дуже вдячні доктору Руслану Григоровичу за його професіоналізм і тепле ставлення до пацієнтів. Його операція з абдомінопластики перевершила всі наші очікування, і тепер моя дружина почуває себе більш впевнено і комфортно.
|
|
| |
ОляЮ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Пластику грудей я проводила у Леніка Руслана Григоровича. Чудовий фахівець. Найкращий пластичний хірург.
|
|
| |
МаксД | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла мамопластику в Руслана Григоровича, і результати просто вразили нас обох. Він відновив її форму так природно і красиво, що словами не передати наше захоплення.
|
|
| |
АлікГ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Напишіть, де працює пластичний хірург Ленік Руслан Григорович. Дякую.
|
|
| |
ГалинаД | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Будь ласка напишіть повністю всі координати Леніка Руслана.
|
|
| |
МаксД | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |