Підкажіть хорошого пластичного хірурга в Одесі
|
|
ДарьяШ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть хорошого пластичного хірурга в Одесі
Мені рекомендують звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Що ви можете сказати про цього пластичного хірурга?
|
|
| |
Іван3 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Операція ліпосакції, проведена лікарем Русланом Григоровичем Леніком, стала справжнім проривом для моєї дружини! Її фігура стала стрункою і підтягнутою, і я вдячний лікарю за його талант і увагу до деталей. Рекомендую його всім!
|
|
| |
СараІ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я залишилася дуже задоволена результатом роботи Леніка Р.Г. Відмінно зробив мені операцію зі зменшення розміру грудей. Рекомендую.
|
|
| |
Міша5 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя дружина робила операцію у Леніка Руслана Григоровича. Чудовий пластичний хірург. Робить чудеса.
|
|
| |
АняФ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так це правда, що Ленік Р.Г. чудовий пластичний хірург. Мені просто чудово зробив операцію з реконструкції молочної залози. Сміливо можете звертатися до Руслана Григоровича.
|
|
| |
Тима6 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Завдяки Леніку Руслану Григоровичу, моя дружина зробила операцію мамопластики, і я захоплений результатом! Вона має природний і привабливий вигляд, і я не перестаю захоплюватися її новим образом.
|
|
| |
НінаТ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я робила підтяжку грудей у Леніка Руслана. Сміливо можу вам порекомендувати цього чудового фахівця. Результат просто шикарний.
|
|
| |
СемаУ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Руслан Григорович - це справжній фахівець своєї справи! Моя дружина пройшла у нього операцію абдомінопластики, і результат просто вразив нас обох. Він створив ідеальні пропорції.
|
|
| |
ЛенаС | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я робила ліпосакцію стегон і живота у Леніка Руслана. Операція пройшла на найвищому рівні. Рекомендую.
|
|
| |
ФімаС | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла операцію ліпосакції у доктора Руслана Григоровича, і я в захваті від результату! Його майстерність і увага до деталей заслуговують найвищих похвал. Вона має просто приголомшливий вигляд, і я вдячний лікарю за його роботу.
|
|
| |
ВітяЮ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Моя дружина давно хоче знайти хорошого пластичного хірурга. Будь ласка напишіть де приймає Ленік Р.Г.
|
|
| |
ДарьяШ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую. Звичайно звернуся до Леніка Р.Г. Напишіть мені, будь ласка, всі дані лікаря.
|
|
| |
СараІ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |