Порекомендуйте пластичного хірурга Одеса
|
|
ЕдаГ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте пластичного хірурга Одеса
Форумчани, шукаю грамотного пластичного хірурга, може порекомендуєте хорошого.
|
|
| |
ЖораХ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - це не просто хірург, це справжній чарівник! Моя дружина пройшла операцію ліпосакції у нього, і результати просто вразили нас обох. Вона має такий натуральний і красивий вигляд, що я просто не можу намилуватися.
|
|
| |
ПоляІ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Та й я зверталася до Леніка Руслана Григоровича. Першокласний пластичний хірург. Чудово зробив мені пластику грудей.
|
|
| |
ВаняЮ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла абдомінопластику у лікаря Леніка Руслана Григоровича, і я не можу бути більш задоволений результатом. Її нова фігура має такий природний і привабливий вигляд, що я просто в захваті.
|
|
| |
ІрмаХ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вам теж пораджу звернутися до Леніка Руслана. Це найкращий пластичний хірург у місті.
|
|
| |
ПетрС | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руслан Григорович - це саме той фахівець, якому можна довірити найцінніше - здоров'я і красу вашої родини. Його робота з мамопластики була виконана з таким професіоналізмом і увагою до деталей.
|
|
| |
АллаД | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мою мрію втілив у реальність Руслан Ленік. Виправив мою зовнішність, так як я і хотіла. Рекомендую вам звертатися до нього.
|
|
| |
ГриняФ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Завдяки доктору Руслану Григоровичу, моя дружина пройшла операцію ліпосакції і тепер має просто приголомшливий вигляд! Його тонке сприйняття пропорцій і вміння створити природний результат роблять його найкращим вибором для пластичної хірургії.
|
|
| |
ДарьяВ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж хочу сказати, що вам не знайти кращого пластичного хірурга, ніж Ленік Руслан. Мені просто чудово зробив ліпосакцію боків і живота. Усе пройшло добре без будь-яких проблем. Найкращий лікар.
|
|
| |
ТемурС | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла операцію абдомінопластики у доктора Руслана Григоровича, і результати просто вразили нас обох! Її новий образ перевершив усі наші очікування.
|
|
| |
НінаЕ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть мені будь ласка де працює Ленік Руслан. Я дуже давно шукала хорошого пластичного хірурга і ось нарешті знайшла.
|
|
| |
ЕдаГ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звичайно і я хочу звернутися до Леніка Руслана. Напишіть мені будь ласка всі дані лікаря. Дякую.
|
|
| |
ПетрС | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |