Порекомендуйте дорослого пластичного хірурга Одеса
|
|
ЛуїзаФ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте дорослого пластичного хірурга Одеса
Я хочу дещо змінити у своїй зовнішності. Чула що хвалять пластичного хірурга Леника Руслана Григоровича. Що можете сказати про цього лікаря?
|
|
| |
ЛевЖ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Завдяки лікарю Леніці Руслану Григоровичу, моя дружина пройшла операцію мамопластики і її результати перевершили всі очікування! Не тільки її форми стали більш привабливими, але і її самооцінка піднялася на новий рівень. Ми вдячні лікарю і рекомендуємо його!
|
|
| |
ТінаВ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж дуже хорошої думки про професійні якості Леніка Руслана Григоровича. Мені просто чудово зробив ліпосакцію стегон. Все пройшло відмінно без будь-яких проблем.
|
|
| |
ПетяМ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так однозначно вам потрібно звернутися до Леніка Руслана. Правду люди говорять про високий професіоналізм цього пластичного хірурга. Він прекрасний фахівець.
|
|
| |
ТанюшаЛ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У Леніка Руслана проводила зменшення грудей. Залишилася дуже задоволена досягнутим результатом. Чудовий пластичний хірург. Рекомендую.
|
|
| |
ВасяД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руслан Григорович - справжній професіонал! Він провів операцію ліпосакції моїй дружині, і результат просто приголомшливий. Вона має такий натуральний і красивий вигляд, що я навіть не можу повірити, що це можливо.
|
|
| |
Вікаф | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дійсно хочу підтвердити, що Ленік Руслан відмінний пластичний хірург. Мені чудово провів ліпосакцію живота. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
ІгорМ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя дружина зробила абдомінопластику у лікаря Леніка Руслана Григоровича, і я просто вражений результатом! Її фігура стала такою стрункою і підтягнутою, що я просто не можу намилуватися. Дякую лікарю за його професіоналізм і турботу про пацієнтів.
|
|
| |
КсюшаР | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Реконструкцію молочної залози я проводила у Леніка Руслана. Дуже добре зробив мені операцію. Правду кажуть люди про Руслана Григоровича. Це чудовий пластичний хірург.
|
|
| |
КоляЮ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя дружина робила корекцію фігури у Леніка Р.Г. Результат просто прекрасний. Цього фахівця я сміливо можу вам порекомендувати.
|
|
| |
ЯнаВ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Напишіть мені, будь ласка, де приймає пластичний хірург Ленік Р.Г. Дякую.
|
|
| |
ЛуїзаФ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за ваші відповіді. Бачу справді правду говорять про пластичного хірурга Леніка. Напишіть мені, будь ласка, точну адресу, де працює лікар, і номер телефону.
|
|
| |
ТінаВ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |