Порекомендуйте хорошого пластичного хірурга Одеса
|
|
МаріяО | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте хорошого пластичного хірурга Одеса
Мені радять звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Як ви вважаєте це хороший пластичний хірург?
|
|
| |
ВеняЛ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Абсолютно правильно вам рекомендують звернутися до Леніка Руслана. Моїй дружині чудово зробив операцію з мамопластики. Відмінний пластичний хірург.
|
|
| |
НаташаЖ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я робила підтяжку грудей у Леніка Р.Г. Дуже хороший і обізнаний пластичний хірург. Рекомендую.
|
|
| |
КарлР | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так дійсно Ленік Руслан дуже талановитий і чудовий пластичний хірург. Він найкращий фахівець у місті.
|
|
| |
ОляМ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я робила підтяжку грудей у пластичного хірурга Леніка Руслана. Залишилася дуже задоволена результатом роботи Руслана Григоровича. Найкращий пластичний хірург.
|
|
| |
ПашаМ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вам краще не знайти фахівця ніж Ленік Руслан. Правильно вам радять звернутися саме до цього пластичного хірурга. Дуже грамотний і обізнаний пластичний хірург.
|
|
| |
МіленаР | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я можу вам тільки порадити звернутися до Леніка Руслана. Це найкращий пластичний хірург. Мені чудово зробив ліпосакію. Дуже задоволена роботою лікаря.
|
|
| |
ЕммаГ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж хочу вам сказати, що Ленік Руслан найкращий пластичний хірург. Дуже приємна людина, яка розташовує до себе. І чудовий пластичний хірург.
|
|
| |
ЛюсяМ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У Леніка Руслана я робила ліпосакцію шиї та спини. Все пройшло просто чудово. Відмінний пластичний хірург.
|
|
| |
СаваБ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя дружина робила підтяжку грудей у Леніка Р.Г. Результат просто приголомшливий. Найкращий пластичний хірург.
|
|
| |
НадіяС | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу зробити собі підтяжку грудей Напишіть, де приймає Руслан Григорович. Дякую.
|
|
| |
МаріяО | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Правильно мені радять звернутися до Леніка Р.Г. Так я і зроблю. Будь ласка, напишіть номер телефону лікаря. Усім величезне спасибі.
|
|
| |
НаташаЖ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |