Як знайти хорошого пластичного хірурга в Одесі
|
|
ГалаЖ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого пластичного хірурга в Одесі
Потрібен дуже хороший пластичний хірург. Хочу зробити собі ліпосакцію. Якого фахівця ви можете мені порадити?
|
|
| |
ЛенаР | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вам треба звернутися до Леніка Р.Г. Це найкращий пластичний хірург. Я робила в нього ліпосакцію живота. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
АндрюшкаГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж вважаю, що вам треба звернутися до Леніка Р.Г. У цього лікаря моя дружина робила підтяжку грудей. Результат просто чудовий.
|
|
| |
НікаЗ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я робила корекцію фігури у Леніка Руслана Григоровича. Відмінний пластичний хірург. Дуже хороший результат роботи.
|
|
| |
Гришка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя дружина пройшла абдомінопластику в нього, і результат перевершив усі наші очікування. Тепер вона почувається впевненою і щасливою, а я просто захоплений її новою фігурою!
|
|
| |
ДинаР | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж хочу підтвердити, що вам не знайти кращого фахівця, ніж Ленік Руслан. Мені чудово зробив операцію зі збільшення грудей. Рекомендую.
|
|
| |
Борька | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Завдяки Леніку Руслану Григоровичу моя дружина знову знайшла свою жіночність! Мамопластика, яку він провів, була виконана на найвищому рівні професіоналізму. Результат перевершив усі наші очікування, і я не можу не висловити подяку за його вміння і талант.
|
|
| |
НінаЛ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж дуже хорошої думки про професіоналізм Леніка Р.Г. Мені прекрасно зробив ліпосакцію стегон і сідниць. Дуже хороший пластичний хірург.
|
|
| |
ЛідаФ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Правильно вам радять звернутися саме до Леніка Р.Г.. Це талановитий пластичний хірург. Мені на відмінно зробив абдомінопластику.
|
|
| |
ЛюбаГ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я робила ліпосакцію стегон і спини у Леніка Р.Г. Правду кажуть, що це чудовий пластичний хірург. Він чудовий хірург.
|
|
| |
РитаЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу записатися на консультацію до Леніка Р.Г. Будь ласка, напишіть мені номер телефону лікаря. Дякую.
|
|
| |
ГалаЖ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за допомогу. Звичайно звернуся по допомогу до Леніка Р.Г. Напишіть мені, будь ласка, всі дані лікаря.
|
|
| |
НікаЗ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |