Як знайти хорошого пластичного хірурга
|
|
АртурК | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого пластичного хірурга
Добрий день! Форумчани, підкажіть до якого пластичного хірурга мені краще звернутися. дуже потребую вашої поради.
|
|
| |
ВітяО | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вам потрібно звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Це найкращий пластичний хірург. Дуже задоволений лікарем.
|
|
| |
МихаГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Доктор Ленік Руслан - це професіонал вищого класу. Моя дружина робила в нього мамопластику, і ми обоє в захваті від результату. Він не тільки допоміг їй досягти бажаного зовнішнього вигляду, а й приділив багато уваги її комфорту і впевненості.
|
|
| |
ЮляЖ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я зробила з Леніком Русланом Григоровичем мамопластику, і результат перевершив усі мої очікування! Він створив прекрасну форму грудей, і тепер я почуваюся справжньою красунею.
|
|
| |
ЕдікЛ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя дружина задоволена кожним аспектом операції - від передопераційної консультації до відновного періоду. Професіоналізм на найвищому рівні!
|
|
| |
РегінаД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж вважаю, що вам потрібно звернутися до Руслана Григоровича Леніка. Це чудовий пластичний хірург. Мені чудово зробив операцію зі збільшення грудей.
|
|
| |
МоняГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так вам однозначно потрібен тільки Ленік Руслан. Це найкращий пластичний хірург у місті. Відмінний професіонал.
|
|
| |
МашкаГ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У Леніка Руслана я робила вторинне ендопротезування грудей. Дуже задоволена лікарем і його роботою. Звертайтеся по допомогу до Руслана Григоровича.
|
|
| |
БогданЯ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Після ліпосакції у лікаря Леніка Руслана Григоровича моя дружина немов знову народилася! Вона не тільки позбулася надлишків жиру, а й отримала море впевненості та нових відчуттів. Безумовно, рекомендую цього хірурга!
|
|
| |
ГалкаХ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підтяжку шкіри обличчя я робила у Леніка Руслана Григоровича. Результат просто приголомшливий. Дуже рада, що звернулася саме до цього пластичного хірурга.
|
|
| |
ЄгорЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я хочу записатися на консультацію до Леніка Р.Г. Хочу змінити свою зовнішність. Напишіть мені, будь ласка, номер телефону лікаря. Дякую.
|
|
| |
АртурК | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за допомогу. Прошу вас написати мені всі дані лікаря. Обов'язково вкажіть номер телефону.
|
|
| |
МихаГ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Бадіон Сергій Юрійович працює в МКЛ № 10 на Малиновського 61. Телефон лікаря 380951642976.
|
|
| |