Як знайти хорошого пластичного хірурга Одеса
|
|
ФедяР | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого пластичного хірурга Одеса
Потрібна операція з абдомінопластики. Мені радять звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Ви знаєте цього лікаря, можете його порадити?
|
|
| |
АндрейН | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Правильно вам радять звертатися до Леніка Р.Г. Моя дружина пройшла абдомінопластику, і результати перевершили всі очікування. Він не тільки професіонал у своїй роботі, а й справжній майстер у створенні природного і красивого зовнішнього вигляду.
|
|
| |
ЗінкаЛ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я робила у Леніка Руслана Григоровича операцію зі збільшення грудей. Дуже задоволена результатом роботи.
|
|
| |
ГошаФ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звертайтеся до Леніка Руслана Григоровича. Це найкращий пластичний хірург. Мені чудово зробив операцію. Операція пройшла чудово без будь-яких проблем.
|
|
| |
МілкаБ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дякую Леніку Руслану Григоровичу за операцію мамопластики, яка перевершила всі мої очікування. Його професіоналізм і увага до деталей дали мені змогу набути бажаної форми і впевненості в собі.
|
|
| |
ГенаД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ленік Руслан - справжній професіонал своєї справи. Він провів операцію мамопластики для моєї дружини, і результати просто вразили мене. Її впевненість у собі збільшилася, і я вдячний доктору Леніку за його вміння і турботу.
|
|
| |
ЛізкаВ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ліпосакцію живота я робила у Леніка Р.Г. Все пройшло чудово. Лікар чудовий. Результат повністю позитивний. Дуже задоволена.
|
|
| |
МішкаЖ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я був вражений професіоналізмом і увагою до деталей доктора Леніка Руслана. Моя дружина пройшла ліпосакцію, і результати були просто приголомшливими. Він створив природний і красивий контур, який дійсно підкреслив її природну красу.
|
|
| |
КаринкаФ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ви не знайдете кращого пластичного хірурга, ніж Ленік Р.Г. Не витрачайте час даремно. Одразу звертайтеся до Руслана Григоровича.
|
|
| |
ЛевикЗ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя дружина робила у нього абдомінопластику, і результати перевершили всі наші очікування. Він не тільки дуже талановитий хірург, а й турботлива та уважна людина.
|
|
| |
ЛідкаД | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу зробити ліпосакцію сідниць. Напишіть мені, будь ласка, де працює Ленік Р.Г. Дякую.
|
|
| |
ФедяР | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звичайно я звернуся до Леніка Р.Г. Усім величезне спасибі. Напишіть мені, будь ласка, всі координати лікаря.
|
|
| |
ЗінкаЛ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. особистий телефон 380951642976.
|
|
| |