Досвідчений пластичний хірург Одеса
|
|
КостяХ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Досвідчений пластичний хірург Одеса
Потрібна пластична операція. Мені радять звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Він хороший пластичний хірург?
|
|
| |
ЛюбкаВ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Моя абдомінопластика з Леніком Русланом Григоровичем була просто приголомшливою! Він відновив мою фігуру після пологів так природно, що я почуваюся справжньою красунею.
|
|
| |
АкимА | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Завдяки операції з ліпосакції, проведеної лікарем Русланом Григоровичем, моя дружина знайшла новий погляд на себе. Його тонке чуття і професіоналізм заслуговують найвищих похвал. Він дійсно чарівник!
|
|
| |
ПолінкаГ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Рекомендую Леніка Руслана Григоровича як видатного фахівця в галузі пластичної хірургії. Він не тільки володіє високим професіоналізмом, а й вирізняється чуйним ставленням до пацієнтів. Операція з корекції грудей принесла мені не тільки бажаний результат, а й упевненість у собі.
|
|
| |
ПетькаВ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Операція з абдомінопластики повернула моїй дружині впевненість у собі та радість руху. Руслан Ленік дійсно вміє створювати чудеса!
|
|
| |
СвєткаЖ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підтяжку грудей обличчя я робила у Леніка Р.Г. Дуже задоволена роботою пластичного хірурга. Лікар просто чудовий. Найкращий фахівець.
|
|
| |
Іван3 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Правильно вам радять звернутися саме до Леніка Р.Г. Він чудовий професіонал. Найкращий пластичний хірург.
|
|
| |
АллаІ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Так дійсно Ленік Р. Г. чудовий пластичний хірург. Дуже обізнаний і практикуючий лікар. Мені чудово провів мамопластику.
|
|
| |
МаринкаС | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я робила ліпосакцію стегон у Леника Руслана. Лікар дуже обізнаний. Результат дуже хороший. Рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
ОляМ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Так це правда, що говорять про Леніка Р.Г. Це справді найкращий пластичний хірург у місті. Дуже хороший і практикуючий лікар.
|
|
| |
ЛевЖ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я дуже хочу потрапити на консультацію до Леніка Р.Г.. Напишіть мені, будь ласка, номер телефону лікаря. Дякую.
|
|
| |
КостяХ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за ваші відповіді. Будь ласка напишіть мені всі координати лікаря. Чекаю ваших повідомлень.
|
|
| |
ЛюбкаВ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ленік Руслан працює на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії, особистий телефон 380951642976.
|
|
| |