Досвідчені пластичні хірурги в Одесі
|
|
ТанюшаЛ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Досвідчені пластичні хірурги в Одесі
Хочу знайти досвідченого і грамотного пластичного хірурга. Потрібна операція з мамопластики. Якщо ви знаєте такого фахівця, то напишіть.
|
|
| |
СемаУ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Доктор Руслан Григорович виконав мамопластику моєї дружини з такою майстерністю, що я просто вражений результатом. Її груди мають природний і привабливий вигляд, і я впевнений, що це було правильне рішення.
|
|
| |
ВікторЛ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Завдяки операції з ліпосакції, проведеної лікарем Леніком Русланом Григоровичем, моя дружина відчула себе впевненішою і щасливішою. Її фігура стала більш стрункою і підтягнутою, що надає їй ще більше чарівності.
|
|
| |
КоляЮ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя дружина вирішила зробити мамопластику у Леніка Руслана Григоровича. Її груди тепер мають природний вигляд і чудово поєднуються з її фігурою.
|
|
| |
ФімаС | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Рішення моєї дружини зробити абдомінопластику у Леніка Руслана Григоровича виявилося просто чудовим. Її живіт став плоским і підтягнутим, а впевненість у собі зросла в кілька разів.
|
|
| |
ЛенаС | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя мамопластика з доктором Леніком Русланом Григоровичем перевершила всі мої очікування! Він створив груди моєї мрії, зберігаючи природний вигляд і відчуття.
|
|
| |
Вікаф | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У Леніка Р.Г. я робила ендопротезування грудей. Усе пройшло просто на відмінно. Дуже вдячна йому за повністю вдалу операцію.
|
|
| |
ПашкаМ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи! Операція з ліпосакції перевершила всі наші очікування. Моя дружина почувається більш впевнено і щасливо з новою фігурою.
|
|
| |
РусланФа | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Та правду вам кажуть про Леніка Руслана. Це чудовий пластичний хірург. Досвідчена і талановита людина.
|
|
| |
ВітяЮ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Завдяки лікарю Леніку Руслану Григоровичу моя дружина стала ще красивішою і впевненішою в собі. Операція з абдомінопластики та ліпосакції дали приголомшливий результат, за який ми безмежно вдячні. Рекомендую його всім пацієнтам!
|
|
| |
Маша7 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я хочу зробити підтяжку грудей у Леніка Р.Г. Напишіть, будь ласка, номер телефону лікаря. Дякую.
|
|
| |
ТанюшаЛ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Однозначно я звернуся до Леніка Руслана. Усім величезне спасибі за допомогу. Напишіть усі дані лікаря.
|
|
| |
ВітяЮ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Пластичний хірург Ленік Руслан Григорович працює на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Телефон лікаря 0951642976.
|
|
| |