Грамотний пластичний хірург Одеса
|
|
СеваЛ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Грамотний пластичний хірург Одеса
Мені потрібна досить складна операція з пластики. Потрібен дуже хороший пластичний хірург. Підкажіть до кого звернутися?
|
|
| |
КсюшаР | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила ліпосакцію у Леника Руслана Григоровича. Лікар першокласний. Зробив чудово операцію. Рекомендую вам.
|
|
| |
ЮраД | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Леніка Руслана Григоровича я робив отопластику. Отримав чудовий результат. Дуже задоволений професіоналізмом.
|
|
| |
ЖенекС | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я видаляв кісточку на нозі у Леника Р.Г. Лікар найкращий. Відмінний пластичний хірург. Операцію зробив грамотно і повністю вдало.
|
|
| |
Олег3 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я робив операцію з ринопластики саме у Руслана Григоровича. Дуже задоволений підсумком операції. Отримав чудовий результат. Цього лікаря сміливо можу порекомендувати.
|
|
| |
ІраД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Операція з абдомінопластики з доктором Русланом Григоровичем перевершила всі мої очікування! Він не тільки прибрав зайвий жир і шкіру, а й відновив контури мого тіла. Це просто диво!
|
|
| |
БорисГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У Леніка Р.Г. я робив корекцію плоскостопості. Лікар чудовий. Операція пройшла успішно. Рекомендую звертатися!
|
|
| |
ЯнаВ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя мамопластика з доктором Русланом Григоровичем була абсолютно безболісною і комфортною. Результат операції просто приголомшливий - природна форма і розмір грудей.
|
|
| |
СашкаП | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Найграмотніший і найкращий пластичний хірург. Це Руслан Ленік. Моїй дружині першокласно зробив корекцію грудей. Вийшло все просто чудово.
|
|
| |
Юра5 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Правду вам говорять про Леніка Р.Г. Це чудовий фахівець. Талановитий пластичний хірург. Він може творити справжні дива.
|
|
| |
ТаняЧ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу зробити пластику грудей після пологів у Леніка Р.Г. Напишіть мені, будь ласка, де приймає лікар. Дякую.
|
|
| |
СеваЛ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| І мені напишіть, будь ласка, де працює Ленік Р.Г. І вкажіть номер телефону лікаря. Усім величезне спасибі.
|
|
| |
ЯнаВ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Контактний номер телефону: +380951642976
|
|
| |