Грамотний пластичний хірург в Одесі
|
|
АлексП | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Грамотний пластичний хірург в Одесі
Добрий день! Хочу зробити мамопластику після трьох пологів. Якого пластичного хірурга можете порадити?
|
|
| |
ВітькаЛ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вам потрібно звернутися до Леніка Руслана Григоровича. Мені чудово зробив мамопластику. Відмінний пластичний хірург.
|
|
| |
ЕдікМ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж вважаю, що вам краще не знайти фахівця, ніж Ленік Р.Г. Він найкращий і знаючий. Мені на відмінно зробив операцію на обличчі. Дуже задоволений результатом операції.
|
|
| |
ЯраС | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя абдомінопластика з доктором Русланом Григоровичем була просто приголомшливою! Він відновив мою фігуру після пологів так природно, що я почуваюся справжньою красунею.
|
|
| |
Боря6 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - справжній майстер мамопластики! Він створив ідеальну форму і розмір грудей у моєї дружини, перевершивши всі мої очікування. Досвід і професіоналізм цього хірурга на вищому рівні.
|
|
| |
МілаЖ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У Леніка Р.Г. я робила ліпосакцію живота і стегон. Даремно переживала я. Все пройшло повністю вдало і без будь-яких проблем. Лікар найкращий.
|
|
| |
ГошаІ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Всю правду вам говорять про Ленік Руслан. Це справжній лікар. Відмінний пластичний хірург.
|
|
| |
ПашкаЕ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж хочу приєднатися до розмови. І хочу сказати, що Ленік Р.Г. першокласний пластичний хірург. Моїй дружині зробив кілька операцій. Усі пройшли вдало і добре.
|
|
| |
ВераС | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я робила корекцію фігури у Леніка Р.Г. Лікар дійсно найкращий. Підсумок операції чудовий. До цього фахівця потрібно звертатися.
|
|
| |
ІгорЧ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Після операції з абдомінопластики я знову відчула себе впевненою і привабливою. Його робота - справжнє мистецтво, спасибі за нове життя.
|
|
| |
ПоляІ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу зробити у Леника Р.Г. ліпосакцію. Напишіть мені, будь ласка, номер телефону лікаря. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
АлексП | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за поради. Однозначно звернуся до Леніка Р.Г. Вас попрошу написати мені всі координати лікаря. Чекаю.
|
|
| |
ЕдікМ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Контактний номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976, приймає за адресами - Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |