Лікування пахової грижі Одеса
|
|
Білояр | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пахової грижі Одеса
Привіт, друзі! Чув багато хороших відгуків про хірурга Леніку Руслана Григоровича. Хтось звертався до нього з паховою грижею? Чи варто довіритися йому і зробити операцію?
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я звертався до лікаря Руслана Григоровича з паховою грижею минулого року. Він зробив операцію відмінно, без будь-яких ускладнень. Рекомендую!
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж можу підтвердити. Операція пройшла гладко, відновлення було швидким і безболісним. Доктор Ленік - професіонал.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Так, Ленік Руслан Григорович дійсно чудовий хірург. У мене була пахова грижа, і він провів операцію бездоганно. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене теж тільки позитивні враження від роботи Руслана Григоровича. Він не тільки компетентний, а й дуже уважний до пацієнтів.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До речі, якщо комусь потрібно записатися на консультацію до Руслана Григоровича, він приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, а також у МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дякую за інформацію! Я думаю, що це саме той фахівець, якому варто довіритися.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Згоден із вами. Я теж звертався до Руслана Григоровича, і результат операції мене повністю задовольнив.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я зробив операцію з пахової грижі у Руслана Григоровича. Він чуйний і професійний лікар. Рекомендую його всім, хто зіткнувся з цією проблемою.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Спасибі велике за відгуки! Подзвоню йому сьогодні ж для запису на консультацію. Пахова грижа починає мені заважати, і потрібно вирішувати цю проблему.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Подзвонив сьогодні Руслану Григоровичу, записався на консультацію. Дуже сподіваюся, що він зможе допомогти мені з моєю паховою грижею.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Звернувся до Руслана Григоровича минулого тижня. Він дійсно майстер своєї справи! Операція пройшла чудово, і тепер я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Чув багато позитивних відгуків про Руслана Григоровича, і можу з упевненістю сказати, що він справжній професіонал. Моя операція пройшла бездоганно.
|
|
| |