Лікування пахової грижі в Одесі
|
|
Kukuruzam | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пахової грижі в Одесі
Здраствуйте! Я шукаю хірурга для операції з пахової грижі. Хто-небудь звертався до лікаря Леніке Руслана Григоровича? Чи варто довіряти йому і робити операцію? Хочу почути вашу думку та відгуки.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я робив операцію у лікаря Руслана Григоровича кілька місяців тому. Він чудовий фахівець! Операція пройшла гладко, відновлення було швидким. Рекомендую його!
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Точно так само звертався до цього лікаря. Він дійсно знає свою справу. Моя операція була успішною, і я вдячний доктору Леніку за його професіоналізм.
|
|
| |
Грін | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Моя операція теж пройшла без ускладнень. Ленік Руслан Григорович - досвідчений і турботливий хірург.
|
|
| |
Аксаков | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене була пахова грижа, і я теж звернувся до Руслана Григоровича. Він зробив усе чудово, я дуже задоволений результатом.
|
|
| |
CryX7 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо комусь потрібно записатися на консультацію до лікаря Руслана Григоровича, він приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, а також у МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Kukuruzam | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дякую за контактні дані! Запишуся на прийом до лікаря Руслана. Пахова грижа вже починає заважати.
|
|
| |
Германн | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж звертався до цього хірурга, і можу сказати тільки хороше. Він дійсно професіонал своєї справи.
|
|
| |
Зигмунд1986 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звернувся до Руслана Григоровича кілька тижнів тому. Він провів операцію чудово, і тепер я знову почуваюся здоровою людиною.
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла просто чудово. Дякую йому за його професіоналізм і турботу про пацієнтів.
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Точно так само звернувся до Леніка Руслана. Він зробив усе швидко і якісно. Тепер я забув про проблеми з грижею.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Мені також пощастило звернутися до Руслана Григоровича. Він справжній майстер своєї справи, і я дуже вдячний йому за допомогу.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Спасибі всім за рекомендації.
|
|
| |