Операція на паховій грижі в Одесі
|
|
Клавдія1993 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на паховій грижі в Одесі
Форумчани! У кого-небудь був досвід операції на паховій грижі в хірурга Леника Руслана Григоровича? Чи варто йому довіряти і робити операцію? Буду вдячна за ваші відгуки та поради!
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 2 |
Майор
| Я робила операцію у Леніка Руслана Григоровича минулого року. Він професіонал своєї справи! Моя операція пройшла гладко, і я дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене також був позитивний досвід операції у цього лікаря. Він працює чітко й акуратно. Без ускладнень!
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я звернулася до лікаря Руслана Григоровича кілька місяців тому. Він зробив операцію на відмінно, і тепер я почуваюся чудово.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла гладко і безболісно. Він дійсно досвідчений фахівець.
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я зверталася до Руслана Григоровича, і він зробив операцію ідеально. Я почуваюся як нова!
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Моя операція також була успішною завдяки Леніку Руслану.
|
|
| |
Нонна | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича? У мене вже починаються проблеми з паховою грижею, і потрібно щось робити.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла чудово. Він дійсно досвідчений фахівець, і я вдячна йому за допомогу.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звернулася до Руслана Григоровича минулого тижня. Операція пройшла без проблем, і я вже почуваюся краще.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Мені також пощастило звернутися до Руслана Григоровича. Він справжній професіонал, і я з упевненістю можу рекомендувати його.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за інформацію про місця прийому. Обов'язково зателефоную для запису на консультацію.
|
|
| |