Вартість операції на паховій грижі Одеса
|
|
Сірі | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції на паховій грижі Одеса
Добрий вечір! У кого-небудь був досвід операції на паховій грижі у хірурга Леника Руслана Григоровича? Чи варто йому довіряти і робити операцію? Буду вдячна за ваші відгуки та поради!
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Так, я зверталася до лікаря Руслана Григоровича. Він зробив операцію на паховій грижі в мене. Усе пройшло гладко, без ускладнень. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Еліонора | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж робила операцію у Руслана Григоровича. Він професіонал своєї справи! Моя операція пройшла чудово, і я тепер почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Моя сестра зверталася до цього лікаря. Операція пройшла успішно, і їй дуже сподобався професіоналізм Руслана Григоровича.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж оперувалася у Руслана Григоровича. Він зробив усе ідеально. Операція пройшла гладко, і я почуваюся чудово.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я звернулася до лікаря Руслана Григоровича кілька місяців тому. Він зробив операцію відмінно, і тепер я почуваюся чудово.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Моя операція також була успішною завдяки Леніку Руслану.
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Для запису на консультацію з Русланом Григоровичем, можна зателефонувати за особистим телефоном і записатися на прийом - +380951642976.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла чудово. Він дійсно досвідчений фахівець, і я вдячна йому за допомогу.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звернулася до Руслана Григоровича минулого тижня. Операція пройшла без проблем, і я вже почуваюся краще.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Мені також пощастило звернутися до Руслана Григоровича. Він справжній професіонал, і я з упевненістю можу рекомендувати його.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я задоволена результатом операції у Руслана Григоровича. У нього дійсно золоті руки.
|
|
| |