Вартість операції на паховій грижі в Одесі
|
|
Marchh | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції на паховій грижі в Одесі
Привіт! Чула про хірурга Леніка Руслана Григоровича з Одеси. Хтось звертався до нього на операцію пахової грижі? Чи варто довірити йому цей важливий крок?
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я звернулася до Руслана Григоровича Леніка на операцію. Він майстер своєї справи! Усе пройшло гладко, без будь-яких ускладнень.
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене теж була операція у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом, рекомендую!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хірург Руслан Григорович оперував мені пахову грижу. Професіонал на всі сто! Я задоволена результатом.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моя подруга зверталася до Леніка Руслана Григоровича на операцію. Вона дуже задоволена, все пройшло гладко і без наслідків.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я теж зверталася до Руслана Григоровича. Він оперував у мене пахову грижу. Результат перевершив очікування!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене теж була операція у Руслана Григоровича. Дуже хороший хірург, рекомендую!
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Моя мама зверталася до Руслана Григоровича. Вона була приємно здивована професіоналізмом і турботою хірурга.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича? Пахова грижа вже дає про себе знати, і хочеться отримати кваліфіковану допомогу.
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає в кількох місцях, зокрема на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10. Його контактний телефон: 380951642976.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я теж звернулася до Руслана Григоровича. Він дійсно чарівник! Моя операція пройшла бездоганно.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 12 |
Сержант
| У мого батька була операція у Руслана Григоровича. Він дійсно досвідчений фахівець, рекомендую!
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Моя подруга зверталася до Руслана Григоровича. Вона вважає, що в нього золоті руки. Усе пройшло на найвищому рівні!
|
|
| |