Операція пахова грижа Одеса
|
|
Каміла145 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція пахова грижа Одеса
Добрий вечір! У мене виникли проблеми з паховою грижею, і я думаю про операцію. Чи є тут хтось, хто звертався до хірурга Леніки Руслана Григоровича? Хочу почути вашу думку.
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила операцію у Руслана Григоровича на паховій грижі. Він чудовий фахівець, все зробив чітко й акуратно. Без будь-яких ускладнень!
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І у мене була операція у Руслана Григоровича. Він професіонал своєї справи, все пройшло гладко і безболісно. Рекомендую!
|
|
| |
веронія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Оперувалася у Руслана Григоровича. Він дуже уважний і турботливий хірург. Результат мене дуже порадував!
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла чудово. Він професіонал своєї справи, відчувала себе в надійних руках.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я теж оперувалася у Руслана Григоровича. Усе пройшло чудово, операція була успішною. Рекомендую його як досвідченого і турботливого лікаря.
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене була операція у Руслана Григоровича Леніка. Він дійсно майстер своєї справи, операція пройшла без будь-яких ускладнень.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я теж зверталася до Руслана Григоровича. Усе пройшло чудово, операція була успішною. Рекомендую його як досвідченого і турботливого лікаря.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я оперувалася у Руслана Григоровича Леніка. Він дійсно майстер своєї справи і операція пройшла без будь-яких ускладнень.
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10. Контактний телефон для запису на консультацію: 380951642976.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| У мого батька була операція у Руслана Григоровича. Він зробив усе чудово, і ми вдячні йому за його професіоналізм.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Моя подруга робила операцію у Руслана Григоровича Леніка. Вона в захваті від результату, і рекомендує його як відмінного фахівця.
|
|
| |