Вартість операції пахова грижа Одеса
|
|
Esmeralda | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції пахова грижа Одеса
Добрий день! У кого-небудь був досвід операції на паховій грижі в хірурга Ленік Руслан Григорович? Чи варто до нього звертатися? Дуже потрібні відгуки.
|
|
| |
Балашова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Esmeralda, я робила операцію у Леніка Руслана Григоровича. Усе пройшло чудово, без ускладнень. Лікар уважний і професійний. Я задоволена!
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Оперувалася у Руслана Григоровича минулого літа. Відмінний лікар, дуже акуратний. Швидко відновилася після операції. Рекомендую!
|
|
| |
ЕльзаКров | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене була операція на паховій грижі в Руслана Григоровича. Він усе зробив на найвищому рівні, без наслідків. Я в захваті від його професіоналізму!
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Руслан Григорович дійсно майстер своєї справи. Операція пройшла легко, жодних проблем після не виникло.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я робила операцію у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Лікар уважний, пояснив усі деталі перед операцією. Відновлення пройшло швидко.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Нещодавно робила операцію в Руслана Григоровича. Він справді професіонал, операція пройшла безболісно і без ускладнень. Я дуже задоволена.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував мене на паховій грижі. Усе пройшло чудово, швидко відновилася. Дякую йому за професіоналізм!
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича? Пахова грижа вже сильно заважає, хочу швидше потрапити до фахівця.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10. Його телефон: 380951642976. Оперувалася у нього сама, і все пройшло чудово.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла чудово. Він дійсно фахівець із золотими руками, я дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Агафонова | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Звернулася до Руслана Григоровича за рекомендацією і не пошкодувала. Він зробив усе на найвищому рівні, операція пройшла чудово. Вдячна йому за золоті руки.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Робила операцію в Руслана Григоровича. Він дійсно майстер своєї справи, операція пройшла без ускладнень, і я швидко відновилася. Раджу його всім!
|
|
| |