Операція на пупковій грижі Одеса
|
|
Северина | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на пупковій грижі Одеса
Вітаю! Мені потрібно зробити операцію на пупковій грижі, і рекомендують звернутися до хірурга Леніка Руслана Григоровича. Може, хтось уже робив у нього операцію? Чи варто звертатися до нього? Хочу почути ваші відгуки!
|
|
| |
АнтонінаЦ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила операцію у Руслана Григоровича близько півроку тому. Він справжній професіонал. Операція пройшла гладко, без ускладнень. Дуже рекомендую його!
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Северина, можу тільки похвалити Руслана Григоровича. Він оперував мене три місяці тому, і все пройшло бездоганно. Дуже уважний і досвідчений лікар, я швидко відновилася. Рекомендую!
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене була пупкова грижа, і Руслан Григорович зробив операцію. Все пройшло чудово, без слідів і ускладнень. Дуже задоволена результатом і процесом відновлення!
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Підтверджую всі позитивні відгуки. Робила операцію у Руслана Григоровича на пупкову грижу півроку тому. Все пройшло ідеально, зараз почуваюся чудово. Він справжній професіонал!
|
|
| |
Сніжанка | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я робила операцію в Руслана Григоровича, і все пройшло чудово. Він використовує сучасні методи, і після операції не було жодних неприємних наслідків. Раджу звертатися!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лікувалася у Руслана Григоровича минулого року. Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Він дуже уважний і турботливий лікар. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Руслан Григорович зробив мені операцію на пупкову грижу два місяці тому. Усе пройшло чудово, лікар від Бога. Рекомендую!
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Здраствуйте, форумчани, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Флавія, Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, а також у МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: 380951642976.
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я теж робила операцію у Руслана Григоровича. Він дійсно чудовий хірург! Все пройшло чудово, без будь-яких проблем. Дуже вдячна йому!
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Усім добрий день! Робила операцію в Руслана Григоровича і можу сказати, що це лікар із золотими руками. Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Дуже задоволена!
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підтверджую всі відгуки. Руслан Григорович робив мені операцію на пупкову грижу, і я залишилася дуже задоволена. Він чудовий хірург і людина!
|
|
| |