Операція на пупковій грижі в Одесі
|
|
Абігаль | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на пупковій грижі в Одесі
У мене виникла проблема з пупковою грижею, і я думаю про операцію. Хто-небудь робив операцію у хірурга Леника Руслана Григоровича? Чи варто звертатися до нього? Дуже потрібні відгуки!
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Робила операцію у Руслана Григоровича рік тому. Усе пройшло чудово, без ускладнень. Лікар дуже уважний і професійний. Я задоволена результатом!
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я теж оперувалася у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Відновлення пройшло швидко і без проблем. Рекомендую!
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| е: У мене була операція на пупковій грижі у Руслана Григоровича. Усе пройшло гладко і безболісно. Лікар із золотими руками!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Робила операцію в Руслана Григоровича. Усе пройшло на найвищому рівні, жодних ускладнень. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Нещодавно оперувалася в Руслана Григоровича. Він справді професіонал, операція пройшла безболісно і без ускладнень. Я дуже задоволена.
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував у мене пупкову грижу. Усе пройшло чудово, швидко відновилася. Вдячна йому за професіоналізм!
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Підкажіть, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10. Його телефон: 380951642976. Я теж у нього оперувалася, все пройшло чудово.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Робила операцію в Руслана Григоровича. Лікар професійний, турботливий. Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла чудово. Він дійсно фахівець із золотими руками, я дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував мого чоловіка. Ми обоє дуже задоволені результатом. Він професіонал, і операція пройшла без проблем.
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Звернулася до Руслана Григоровича за рекомендацією і не пошкодувала. Він зробив усе на найвищому рівні, операція пройшла чудово. Вдячна йому за золоті руки.
|
|
| |