Вартість операції на пупковій грижі в Одесі
|
|
Ельміра | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції на пупковій грижі в Одесі
Добрий вечір! Мені потрібно зробити операцію на пупковій грижі, і я чула про хірурга Леніка Руслана Григоровича. Чи варто до нього звертатися? Хотілося б почути ваші відгуки.
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ельміра, робила операцію у Руслана Григоровича минулого року. Все пройшло чудово, без ускладнень. Лікар дуже уважний і професійний. Я дуже задоволена результатом!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Оперувалася в Руслана Григоровича на пупкову грижу. Прекрасний лікар, усе пояснив, заспокоїв. Операція пройшла успішно, відновлення було швидким і безболісним.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Пройшла операцію у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Лікар із золотими руками, зробив усе на найвищому рівні.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Робила операцію у Руслана Григоровича. Все пройшло чудово, швидко відновилася. Дуже рекомендую, чудовий фахівець!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Нещодавно пройшла операцію в Руслана Григоровича. Лікар дуже уважний, операція пройшла безболісно й успішно. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Руслан Григорович оперував мені пупкову грижу. Усе пройшло чудово, жодних проблем не виникло. Відновлення було швидким і легким
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3 і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його телефон: 380951642976. Оперувалася у нього, все пройшло чудово.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Робила операцію у Руслана Григоровича. Все пройшло чудово, швидко відновилася. Дуже рекомендую, чудовий фахівець!
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Моя операція у Руслана Григоровича пройшла ідеально. Він дійсно фахівець із золотими руками, дуже вдячна за його роботу.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував мого чоловіка на пупкову грижу. Все пройшло чудово, чоловік швидко відновився. Рекомендую його як відмінного хірурга!
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Робила операцію у Руслана Григоровича. Все пройшло чудово, жодних ускладнень не було. Дуже задоволена його професіоналізмом і підходом!
|
|
| |