Вартість операції пупкова грижа Одеса
|
|
Liana | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції пупкова грижа Одеса
Здрастуйте! Хто-небудь робив операцію на пупкову грижу в хірурга Леника Руслана Григоровича в Одесі? Хочу почути ваші відгуки, чи варто до нього звертатися? Дуже переживаю, потрібна операція.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Liana, не переживайте! Я теж оперувалася у Леніка Руслана Григоровича, і залишилася дуже задоволена. Він дуже уважний і досвідчений хірург. Після операції жодних проблем не було, відновилася швидко.
|
|
| |
Волошина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дівчата, підтверджую! Робила операцію у Руслана Григоровича рік тому. Дуже боялася, але все пройшло ідеально. Уже через тиждень повернулася до нормального життя. Хірург із золотими руками!
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Можу приєднатися до всіх позитивних відгуків. Руслан Григорович робив мені операцію півроку тому. Усе пройшло чудово, жодних наслідків. Дуже уважний лікар, усім раджу!
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Liana, сміливо йдіть до Леніка Руслана Григоровича! Я робила у нього операцію і жодного разу не пошкодувала. Він справжній професіонал, все пройшло гладко, відновлення швидке і безболісне.
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підтверджую все вище сказане! Руслан Григорович дійсно майстер своєї справи. Я оперувалася у нього минулого місяця, і результат чудовий. Якщо потрібно, він приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Оперувалася у Леніка Руслана Григоровича рік тому. Дуже задоволена результатом. Хірург із чудовим підходом до пацієнтів, відновлення пройшло без проблем. Рекомендую!
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дівчата, підтверджую всі позитивні відгуки! Руслан Григорович робив мені операцію на пупкову грижу, і все пройшло чудово. Він дуже уважний і досвідчений лікар, після операції почуваюся чудово.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Liana, Руслан Григорович дійсно чудовий хірург! Робила в нього операцію три місяці тому, все пройшло без ускладнень. Дуже уважний і доброзичливий лікар. Рекомендую його всім.
|
|
| |
МарахтанЄвгенія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Усім добрий день! Хочу поділитися своїм досвідом. Оперувалася у Руслана Григоровича півроку тому, і результатом дуже задоволена. Він дійсно майстер своєї справи. Золоті руки у цього хірурга!
|
|
| |
ВарвараСавинська | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Робила операцію у Леніка Руслана Григоровича кілька місяців тому. Все пройшло просто чудово, швидко відновилася. Руслан Григорович - справжній професіонал, дуже рекомендую!
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Liana, не сумнівайтеся! Руслан Григорович зробив мені операцію на пупкову грижу, і все пройшло ідеально. Він дуже уважний і турботливий лікар. Результат чудовий, жодних ускладнень. Золоті руки!
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Приєднуюся до всіх позитивних відгуків. Руслан Григорович - чудовий хірург! Оперувалася в нього рік тому, і результат просто чудовий. Дуже задоволена, що обрала його.
|
|
| |