Вартість операції на стегновій грижі Одеса
|
|
АнушкаЗе | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції на стегновій грижі Одеса
Здрастуйте! У мене виявили стегнову грижу, і я шукаю хорошого хірурга в Одесі. Порадили Ленік Руслана Григоровича. Хотілося б дізнатися, чи варто до нього звертатися і робити операцію? Які в кого відгуки?
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Робила операцію у Руслана Григоровича півроку тому. Усе пройшло чудово, післяопераційний період був швидким і без ускладнень. Дуже задоволена його роботою, рекомендую!
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я оперувалася у Ленік Руслана Григоровича минулого літа. Він професіонал своєї справи, операція пройшла бездоганно, і відновлення було легким. Раджу його!
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене була операція на стегновій грижі в Руслана Григоровича близько року тому. Можу сказати тільки хороше: дуже акуратний і уважний хірург, жодних проблем після операції не було.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Руслан Григорович робив мені операцію на стегновій грижі минулого року. Я залишилася дуже задоволена: жодних ускладнень, швидке відновлення, професіоналізм на найвищому рівні. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я теж оперувалася у Руслана Григоровича. Операція пройшла успішно, шви зажили швидко і безболісно. Чудовий лікар, золоті руки.
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене теж була операція у Руслана Григоровича, і я дуже задоволена результатом. Він дуже уважний, і все пройшло гладко. Швидко відновилася і жодних неприємних наслідків. Раджу звертатися до нього!
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Робила операцію у Руслана Григоровича півтора року тому. Операція пройшла чудово, лікар дуже професійний і турботливий. Відновилася швидко, жодних ускладнень. Рекомендую!
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мені Ленік Руслан Григорович робив операцію на стегновій грижі кілька місяців тому. Дуже задоволена його роботою, все пройшло гладко і без проблем. Відмінний фахівець!
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Привіт усім! Хто знає, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича? Мене вже замучила стегнова грижа, хочу до нього потрапити.
|
|
| |
Анжела40 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Стася, Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, і в МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його телефон: +380951642976.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Оперувалася у Руслана Григоровича і дуже задоволена результатом. У нього дійсно золоті руки, операція пройшла без ускладнень. Усім рекомендую!
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Оперувалася у Руслана Григоровича, і все пройшло чудово. Швидко відновилася, жодних наслідків. У нього справді золоті руки!
|
|
| |