Операція на стегновій грижі ціна Одеса
|
|
Лія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на стегновій грижі ціна Одеса
Усім добрий день! У кого-небудь є досвід лікування стегнової грижі у хірурга Леоніка Руслана Григоровича? Дуже переживаю з приводу майбутньої операції і хочу почути відгуки форумчан. Чи варто до нього звертатися?
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені робив операцію на стегновій грижі Руслан Григорович минулого року. Все пройшло чудово, без ускладнень. Дуже уважний лікар, рекомендую!
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Вже робила в нього операцію на стегновій грижі. Руслан Григорович - справжній професіонал. Операція пройшла гладко, відновлення було швидким і безболісним.
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене був складний випадок, але Руслан Григорович впорався на відмінно. Операція пройшла без ускладнень, і я швидко повернулася до нормального життя. Рекомендую.
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Робила операцію у Руслана Григоровича два місяці тому. Все пройшло професійно, швидко відновилася. Дуже рекомендую, у нього золоті руки!
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені робив операцію Леонік Руслан Григорович минулого року. Дуже переживала, але все пройшло ідеально.
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Руслан Григорович - справжній професіонал. Робила у нього операцію на стегновій грижі, і все пройшло чудово. Відновилася без ускладнень.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Теж хочу залишити відгук про Руслана Григоровича. Оперувалася у нього півроку тому. Все пройшло чудово, жодних ускладнень. Дуже рада, що обрала саме його.
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися на консультацію?
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу приєднатися до позитивних відгуків. Робила у Руслана Григоровича операцію на стегновій грижі. Золоті руки, все пройшло на найвищому рівні. Відновилася швидко.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Робила операцію у Леоніка Руслана Григоровича. Чудовий лікар, все пройшло гладко, швидко відновилася. Дуже вдячна йому за його професіоналізм.
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підтримую всіх попередніх ораторів. Робила операцію у Леоніка Руслана Григоровича. Лікар із золотими руками, все пройшло бездоганно. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |