Операція стегнова грижа Одеса
|
|
Галина1994 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція стегнова грижа Одеса
Здрастуйте, форумчани! У мене має бути операція з приводу стегнової грижі. Почула багато хорошого про хірурга Леніка Руслана Григоровича. Хто-небудь оперувався у нього? Чи варто до нього звертатися? Дуже хочу почути ваші відгуки та враження.
|
|
| |
Мішель | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я робила операцію у Руслана Григоровича минулої осені. Усе пройшло чудово, жодних ускладнень. Він дійсно професіонал своєї справи. Рекомендую!
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую, Руслан Григорович чудовий хірург. Мені робили операцію з видалення стегнової грижі на початку цього року, і я дуже задоволена результатом. Реабілітація пройшла швидко і без проблем.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Робила операцію в Руслана Григоровича два роки тому. Усе пройшло ідеально, грижа більше не турбує. Дуже уважний і компетентний лікар. Не пошкодуєте!
|
|
| |
Ульяна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом. Оперувалася у Ленік Руслана Григоровича минулого року. Враження тільки позитивні. Операція пройшла успішно, болю більше немає, відновлення було швидким.
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Теж робила операцію у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Він справжній професіонал, операція пройшла гладко, і я швидко повернулася до звичайного життя. Рекомендую!
|
|
| |
Августа41 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Руслан Григорович - чудовий хірург! Операцію на стегновій грижі робила у нього півроку тому. Усе пройшло чудово, без ускладнень. Дуже вдячна йому за професіоналізм і турботу.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Оперувалася у Ленік Руслана Григоровича минулого місяця. Уже почуваюся чудово. Відмінний лікар, знає свою справу на всі 100%. Можу тільки порекомендувати!
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене теж була операція з приводу стегнової грижі у Руслана Григоровича. Усе пройшло чудово, післяопераційний період був дуже комфортним. Вважаю його одним із найкращих хірургів в Одесі.
|
|
| |
Артеміда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я робила операцію у Руслана Григоровича і дуже задоволена. Минуло вже понад рік, і жодних проблем не виникло. Раджу звертатися до нього, він дійсно майстер своєї справи.
|
|
| |
Августина | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хто знає, як до нього записатися на консультацію? Грижа вже зовсім замучила...
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку, будинок 3, у першому хірургічному відділенні і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Можеш зателефонувати йому на особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Єсенія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Теж хочу залишити свій відгук про Руслана Григоровича. Робила в нього операцію на стегновій грижі. Чудовий лікар із золотими руками. Операція пройшла бездоганно, і я швидко відновилася.
|
|
| |